Sportcentrum Brieleke in Wommelgem.
Volledig scherm
Sportcentrum Brieleke in Wommelgem. © Benoit De Freine

Allerkleinsten mogen opnieuw sporten in ‘t Brieleke

WommelgemHet gemeentebestuur van Wommelgem heeft beslist enkele maatregelen in de stijd tegen het coronavirus te versoepelen. De gemeente was van in begin al strenger dan de opgelegde maatregelen en kan daardoor goede cijfers voorleggen. Jonge sportertjes mogen opnieuw aan de slag in ‘t Brieleke.

 1. Na protestactie met duizenden klachtenmails: minister gaat in gesprek over afschaffing tram 7
  MORTSEL/BERCHEM/ANTWERPEN

  Na protestac­tie met duizenden klachten­mails: minister gaat in gesprek over afschaf­fing tram 7

  Vooral in Mortsel stuit Vlaams minister voor mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) op hevig verzet tegen de afschaffing van tram 7. Bekend Vlaanderen met Alex Agnew en Wim Helsen op kop maar ook Sociaal Incapabele Michiel schaarden zich achter de protesten en de minister werd overladen met duizenden klachtenmails. Ze werd ook uitgenodigd voor overleg… op tram 7. Het bleef al die tijd stil in het kamp van Peeters. Tot nu: “Ik ben uiteraard bereid om met het actiecomité rond de tafel te gaan zitten.”
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"