Het steegje in de Handboogstraat, naast het OCMW-kantoor.
Volledig scherm
Het steegje in de Handboogstraat, naast het OCMW-kantoor. © Google Street View

69-jarige man overlijdt na val in steegje langs Handboogstraat in Wommelgem

WommelgemEen 69-jarige man is ernstig ten val gekomen in de Handboogstraat in Wommelgem. Hij landde op zijn hoofd en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

  1. Kunstpromotor en uitbater van Galerij Artisjok Peter Everaert (61) heeft moderne toekomstvisie voor het Hof van Geertruyen: “Een prestigieus museum voor schone kunsten”
    Lier

    Kunstpromo­tor en uitbater van Galerij Artisjok Peter Everaert (61) heeft moderne toekomstvi­sie voor het Hof van Geertruyen: “Een prestigi­eus museum voor schone kunsten”

    De stad Lier lanceerde een publieke oproep voor de uitbating van het Hof van Geertruyen, beter bekend als het Timmermans-Opsomermuseum. Kunstpromotor Peter Everaert (61) van Galerij Artisjok ziet de talloze mogelijkheden voor het pand en diens ligging. Expo’s, veilingen, tekenwedstrijden voor kinderen, een eigen boekenwinkel met Lierse gadgets en meer. “Wij willen een invulling geven aan dit pand en de opportuniteit benutten om de bezoekers kennis te laten maken met kunst in zijn breedste vorm.”