Zeven helpers klaar om Van Aert naar goud te loodsen: “Eén doel, Wout wereldkampioen maken”

WK wielrennenEén absolute kopman, zeven helpers. Tiesj Benoot, Victor Campenaerts, Tim Declercq, Remco Evenepoel, Yves Lampaert, Jasper Stuyven en Dylan Teuns voelen zich klaar om Wout van Aert naar goud te gidsen. Evenepoel: “Ik voel me weer als voor mijn val. Of zelfs nog beter.” Stuyven: “We hebben één doel: Wout wereldkampioen maken.” 

5 reacties

 • Philip Staelens

  1 jaar geleden
  Wout is op zijn best,laat hem zijn trui gaan halen. Zijn helpers zijn up to date en weten wat ze moeten doen. Teneinde is de kampioenstitel een samenhorendheid van de beste belgische wielrenners.Go for it!
 • Luc DE HERT

  1 jaar geleden
  Er zijn 1001 scenarios mogelijk dus waarschijnlijk wint een niet-Belg zoals gewoonlijk…en media stoppen beter de hype
 • Patrick Vandeputte

  1 jaar geleden
  Wout zal moeten maken dat hij vroeg weg is, anders is een ander mee met de juiste vlucht en zit hij gevangen.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Mensen, mensen, nuchter blijven aub, vergeet niet, voor je land rij je 1 dag per jaar, voor je ploeg 364 dagen! God ‘van aert’ zal zijn ploegmaat ook niet terughalen als die vooropzit. En wie denkt van wel is meer dan naief!
 • Wilfried DE HERT

  1 jaar geleden
  Hou MVP maar goed in het oog. Hij heeft de druk perfect afgehouden en zijn "wederoptreden" was perfect.
 1. Tom Boonen weet uit ervaring hoe “zot” het nu wordt voor Remco Evenepoel: “Toen ik wereldkampioen werd, kampeerden meisjes voor huis van mijn ouders”
  PREMIUM
  WK wielrennen
  2

  Tom Boonen weet uit ervaring hoe “zot” het nu wordt voor Remco Evenepoel: “Toen ik wereldkam­pi­oen werd, kampeerden meisjes voor huis van mijn ouders”

  Tom Boonen werd wereldkampioen in 2005. En dus is onze analist dé ervaringsdeskundige over aan wat Remco Evenepoel zich nu mag verwachten. Wel... “Het wordt zot.” En dus heeft Boonen enkele tips. “Ik zou hem aanraden om zo veel mogelijk weg te blijven uit Schepdaal en in zijn vaste stek in Spanje te overwinteren.” En moet hij de Tour de France in 2023 rijden volgens Boonen?
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.