Ethan Hayter, Wout van Aert en Julian Alaphilippe.
Volledig scherm
PREMIUM
Ethan Hayter, Wout van Aert en Julian Alaphilippe. © Photo News

Wout van Aert kent “perfecte voorbereiding op het WK”, hoe staan zijn uitdagers ervoor?

WK wielrennenWout van Aert die alles kapotrijdt in de Tour of Britain – het was voor Alaphilippe en Van der Poel in het verleden geen goed voor­teken. ­Mathieu van der Poel die sukkelt met de rug, maar wel de Antwerp Port Epic wint. Nu (bijna) alle voorbereidingskoersen zijn gereden: een stand van zaken, twee weken voor het WK op de weg van Antwerpen naar Leuven.

30 reacties

 • Janus Trijp

  1 week geleden
  Toffe kerel, maar kan niet anders, het is een halve Hollander.
 • Karel Van Beeck

  1 week geleden
  Misschien is Mathieu wel een betere ploegmaat voor Wout dan Remco! Afwachten dus!
 • lieve rigo

  1 week geleden
  Wout ToiToiToi en anders in elk geval een Belg.
 • Ronny Popelier

  1 week geleden
  Er zijn nog meerdere renners die wereldkampioen willen worden, alle startende renners kunnen winnen. Alles op Wout zetten loopt meestal verkeerd op. Velen verdenken dat Deceuninck Quick Step renners ervan om elkaar te helpen, kan en zal niet hetzelfde bij de Jumbo ploeg natuurlijk wel. Dit is een eendagswedstrijd en veel renners kunnen dan altijd iets meer. Hopelijk een mooie wedstrijd met een verdiende winnaar.
 • Pieter Verhulst

  1 week geleden
  Het probleem is dat Wout elke koers wil winnen die hij rijdt en denkt te kunnen winnen. Een echte sportman. Maar de keerzijde is dat ze zo in belangrijke wedstrijden allemaal tegen jou gaan rijden. Zie Olympische Spelen. Hij gaat ooit WK worden als hij een minder jaar heeft. Nu heeft hij iedereen tegen.