Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wout van Aert en Remco Evenepoel: “Of we kunnen bevestigen dat we zullen samenwerken? Yes we do!”

WK WIELRENNEN“Jullie doen precies alsof wij moeten trouwen?” De persconferentie is halfweg: Remco Evenepoel en Wout van Aert schieten een tweede keer samen in de lach. Komen de Belgische kopmannen zondag even goed overeen op de fiets? “Laat de andere landen maar denken dat het niet zo is, wij weten beter.”

17 reacties

 • Jan Van Bavel

  6 dagen geleden
  Het gezicht van WVA zegt genoeg, hij had liever zelf gewonnen, maar kon er niet aan. Nogmaals proficiat Remco !
 • frans ornelis

  1 week geleden
  van aert heeft drie maal alleen kopmn geweest olymp en 2xwk en het is niet gelukt met een kopman weten de andere kandidaten op wie ze moeten letten . en evenenpoel heeft even veel recht als van aert om kopman te zijn gezien zijn prestaties dit seisoen hopelijk wint een van de twee
 • bernard vermeulen

  1 week geleden
  Gelukkig duim ik voor een ploeg, en daar zitten nu toevallig heel goede in, in de voetbal zitten in sommige ploegen ook ambetanteriken in maar niet wie de goal maakt is de winnaar wel de gehele ploeg.
 • Florent Marien

  1 week geleden
  Er is maar één probleem en dat zijn de renners van de bestaande profploegen die nu verweven zitten in verschillende nationale ploegen. Iedereen rijdt voor zijn eigen boterham nietwaar.
 • Rafaël Pauwels

  1 week geleden
  Ik duim voor alle Belgen. Hoop dat we eens goud mogen winnen. Mij om het even wie van de Belgen het is. Ik wens het jullie allemaal . Samen sterk. Wij zijn trots op jullie , hoop dat jullie er ook trots op zijn dat jullie Belgen zijn.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.