Filippo Ganna, Stefan Küng en Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Filippo Ganna, Stefan Küng en Remco Evenepoel. © Photo News

Wout van Aert en Remco Evenepoel moeten het vooral van de afstand hebben: hoe deden de tijdritfavorieten het in het verleden tegen elkaar?

WK wielrennenFilippo Ganna, Stefan Küng, Wout van Aert en laten we er Remco Evenepoel voor de goede orde ook maar bij zetten. Ziedaar, de favorieten voor de tijdrit op het WK wielrennen komende zondag. Maar hoe verhouden de vier zich tegenover elkaar? De hardrijders head-to-head. 

4 reacties

 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Pracht prestatie van Wout en dat zonder noemerswaardige voorbereiding en niet vergeten ook Remco deed het zeer goed als mooie derde en dat voor een lichtgewicht zonder bergen en waar de power de doorslag geeft.
 • peter De ridder

  1 maand geleden
  Dag hln lezers, doet Rohan Dennis niet mee of is die gewoon vergeten ?? het zijn toch wereldkampioenschappen . ALS Rohan mee doet mag je met hem toch ook rekening houden.
 • Stefaan Verelst

  1 maand geleden
  Het gaat heel spannend worden tussen Van Aert, Ganna en Kung. Evenepoel is letterlijk te licht voor deze tijdrit.
 • Linda Wellekens

  1 maand geleden
  Jah, 't is een lange tijdrit, echt benieuwd; denk dat die in het voordeel van onze belgen is :-)
 1. “België kon theoretisch gezien niet verliezen”: wereldkampioen Hennie Kuiper blikt terug op zijn overwinning in 1975
  Streamz
  6

  “België kon theore­tisch gezien niet verliezen”: wereldkam­pi­oen Hennie Kuiper blikt terug op zijn overwin­ning in 1975

  Zondag strijkt het WK wielrennen voor de tiende keer in ons land neer. In 1975 werd Nederlander Hennie Kuiper wereldkampioen in de Waalse stad Yvoir. Hij verwees Roger De Vlaeminck en Jean-Pierre Danguillaume naar de dichtste ereplaatsen en Eddy Merckx finishte als achtste. Met ‘Regenboog’ brengt Streamz een reconstructie van de voorgaande Belgische WK-edities. Voor HLN blikt Hennie Kuiper terug op zijn triomftocht van 46 jaar geleden: “Er stonden honderdduizend toeschouwers langs de kant. Het was geweldig.”