BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wout van Aert en Remco Evenepoel maken fans blij en blikken vooruit op WK-tijdrit: “We zullen ons niet vergalopperen”

WK WielrennenGisteren nog op verkenning in het Leuvense, vandaag alweer in Brugge. Wout van Aert verzamelt in aanloop naar de tijdrit op het WK wielrennen met de Belgische ploeg in Brugge. Samen met Remco Evenepoel stond hij vandaag na de ochtendtraining de verzamelde pers te woord. “Ik heb me specifieker voorbereid op de weg, dan op de tijdrit. Soms moet je keuzes maken.”

48 reacties

 • lieve rigo

  1 maand geleden
  Topsporters en mensen met het hart op de juiste plaats zijn dat. Veel succes.
 • Jozef Van Mellaert

  1 maand geleden
  WK tijdrit vindt ik fantastisch, geen kopman, geen waterdragers elk voor zich, de winnaar is de werkelijke winnaar, geen gezeur over voldoende of onvoldoende steun van de ploeg.
 • Nancy segers

  1 maand geleden
  is dat niet mooi,even plaats maken voor 2 kinderen,hart op de juiste plaats, veel succes de komende 2 zondagen,en dat er een belg wereldkampioen mag worden. ik duim voor jullie.
 • Ron De Laet

  1 maand geleden
  Hoe zalig is dat!! Fantastisch dat Noah en Skay dat hebben mogen meemaken!! Die zullen goe slapen vannacht en hopelijk brengt het geluk bij Wout en Remco!!
 • Rafaël Pauwels

  1 maand geleden
  Een gouden hart hebben jullie al. Hoop dat de blijdschap op het gezicht van Noah jullie vleugels zal geven. Veel succes.