BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Wonden likken voor Van Aert: “Roubaix? Het was in Leuven te doen”

WK wielrennenGeen slappe excuses bij Wout van Aert (27). Hij vatte het WK samen in twee duidelijke conclusies: “Alaphilippe was de sterkste en ik was niet goed genoeg.” Over één ding had hij spijt: hij had zijn goeie vriend Jasper Stuyven misschien sneller moet inlichten over zijn twijfels.

58 reacties

 • bob jansens

  3 weken geleden
  aan Ronny Holsbeek, er valt Remco, Tim of Yves niets te verwijten: zij hebben de taktiek van de Belgische ploeg uitgevoerd: de koers voor iedereen hard maken. Met deze taktiek speel je altijd in de kaart van de sterkste, en dat was zondag jammer genoeg voor de Belgen niet Wout, maar Alaphilippe. Maar misschien moeten we zeggen gelukkig was het Alaphilippe, want stel dat VdPoel de sterkste was geweest, dan hadden onze 3 DCQS-renners een ganse dag hun kas leeggereden voor niets...
 • frans ornelis

  3 weken geleden
  dat was te verwachten als van aert niet wint zal het de schuld zijn van remco de fanatieke aanhangers van van aert zien maar een renner ook van aert heeft geen meter kop moeten rijden maar de hoofdzaak is de tijdrit waar hij zich helemaal leeggereden heeft op een week voor het wk
 • Ronny Holsbeek

  3 weken geleden
  Wout was niet op de afspraak en gaf het toe. Maar wat de 3 Deceuninck renners deden was erger. Zij reden in opdracht van Deceuninck manager Lefevre voor teamgenoot Alaphillippe. Remco, Yves en Tim bedrogen daarmee onze nationale ploeg. Best nooit meer een Deceuninck renner in de nationale selectie opnemen. Alaphillippe moest en zou winnen . Dat was meteen duidelijk nadat de Belgische selectie bekent werd gemaakt.
 • Giuseppe Casto

  3 weken geleden
  Minder op kop rijden de andere kijken de kat uit de boom
 • Lucien Mertens

  3 weken geleden
  Wout moet dringend wat minder "aanwezig" zijn in de kop van het peloton als hij dergelijke koersen wil winnen, die alomtegenwoordige aanwezigheid kost hem ook nu de overwinning, niet voor de eerste keer trouwens. Landenploegen mogen trouwens verdwijnen wat mij betreft, het volkslied van de overwinnaar kan altijd nog, ook in een "normaal" ploegverband.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Elisa Balsamo houdt Marianne Vos van vierde wereldtitel, Lotte Kopecky (16de) komt tekort in de sprint
  WK wielrennen
  30

  Elisa Balsamo houdt Marianne Vos van vierde wereldti­tel, Lotte Kopecky (16de) komt tekort in de sprint

  Elisa Balsamo heeft zich tot wereldkampioene wielrennen gekroond. De Italiaanse was na een sprint van een uitgedund peloton de betere van Marianne Vos die op een zucht van haar vierde wereldtitel strandde. Niewiadoma werd derde. Vas was vierde en werd de eerste belofte. Lotte Kopecky viel uit de top tien. Eerder op de dag was er bij de junioren de zege van de Britse Zoe Bäckstedt op het WK wielrennen.
 3. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 4. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.