WK wielrennen sfeerbeelden Knokke
Volledig scherm
PREMIUM
WK wielrennen sfeerbeelden Knokke © Simon Mouton Photo News

Waar zie ik de renners het best? Alles wat u moet weten als u naar het WK wielrennen gaat kijken

WielrennenHet startschot van het WK wielrennen is gegeven! Maar waar moet u preciés zijn voor het spektakel als u wil gaan kijken? En vooral: hoe geraakt u er? Daarom: met dit artikel geraakt u gegarandeerd op de perfecte plek om supertopfavoriet Wout Van Aert - of Remco Evenepoel, Jasper Stuyven en de übersympathieke Victor Campenaerts - naar de regenboogtrui te schreeuwen.

19 reacties

 • Annette Van Meervelde

  4 weken geleden
  ik zal er zeker niet naar zien. Zijn geen sportliefhebbers, maar zijn wel verplicht overal bij gesleept te worden. Gelukkig is er sateliet tv en kunnen we nog kiezen....... toch hopen we dat een belg mag winnen en op een eerlijke manier
 • philippe vandermeeren

  4 weken geleden
  Best te zien op tv
 • DANY vandekerkhove

  4 weken geleden
  Geen parkeer probleem thuis op tv best van al.
 • Jozef Schrauwen

  1 maand geleden
  Maanden reeds elke dag koers. Iedereen is het beu. Vanwaar die duizenden en duizenden langs de kant van de weg dan ,zondag zal het rustig zijn langs de weg dan want iedereen is het beu
 • Gerry Cle

  1 maand geleden
  Ik begrijp niet dat sommige mensen voor een eenmalige organisatie van een wereldgebeuren nog geen paar dagen ongemak overhebben. Gentse feesten, Aalst karnaval, Maan rock, markt rock, braderijen, jaarmarkten, enz. zijn allemaal ongemakken die jaarlijks terugkeren en veel minder tegenstand oproepen.
 1. Hugo Camps voorspelt een volksfeest zondag: “Ik kan het niet helpen, maar ik hou van dit land. En van de koers”
  PREMIUM
  WK wielrennen
  1

  Hugo Camps voorspelt een volksfeest zondag: “Ik kan het niet helpen, maar ik hou van dit land. En van de koers”

  Na het voorspel, zondag het moment suprême van het WK wielrennen in ons land. De voorbije week heeft nog maar eens getoond dat onze volksaard gekleurd is door de fiets, zo merkt Hugo Camps op. En dat het WK geloof met zich meebrengt. Maar bovenal zag onze columnist weer eens hoe mooi België wel is. “Ik kan het niet helpen, maar ik hou van dit land. En van de koers.”
 2. De snode plannen van de saboteurs: 4 vragen aan 4 buitenlandse kapers op de kust
  PREMIUM
  Wielrennen
  10

  De snode plannen van de saboteurs: 4 vragen aan 4 buitenland­se kapers op de kust

  Wout van Aert is de te kloppen man op het WK wielrennen. Daar is de wielerwereld het over eens. Maar er zijn kapers op de kust. Sonny Colbrelli werd Europees kampioen. Mathieu van der Poel maakt altijd en overal een kans, zelfs met een zere rug. Gouden olympiër Tom Pidcock won dit jaar al de Brabantse Pijl op de wegen van het WK. En Julian Alaphilippe zal strijden om zijn regenboogtrui te verlengen. Vier saboteurs vertellen over hun plannen.