Remi Cavagna, Wout van Aert en Filippo Ganna.
Volledig scherm
PREMIUM
Remi Cavagna, Wout van Aert en Filippo Ganna. © Photo News

Victor Campenaerts legt de medaillekandidaten voor WK tijdrijden op de rooster: “Wout zal blij zijn als hij op het podium staat”

WK Wielrennen43,3 kilometer tussen Knokke en Brugge, knallen van begin tot einde. Wie wordt dit weekend wereldkampioen tijdrijden? De sterkste, of de smalste? De meest aerodynamische, of degene die het meest kan afzien? Tweevoudig Europees kampioen en regerend werelduurrecordhouder Victor Campenaerts ontleedt de medaillekandidaten op het WK wielrennen.

21 reacties

 • nicole haeck

  1 maand geleden
  Patrick verliezen is dan ook geen schande zeker voor Wout niet ,met zo een palmares dat ze het hem maar eens nadoen
 • WILLY NEELS

  1 maand geleden
  Hier maken ze een tijdrit voor de buitelanders een paar heuvels er in en de uitslag kan anders zijn.
 • Linda Wellekens

  1 maand geleden
  Ik duim dat een belg mag winnen, punt :-D
 • Ivan Schotsmans

  1 maand geleden
  Eindelijk iemand met gezond verstand. Als we de pers mogen geloven gaat Van Aert iedereen naar huis rijden. Ik hoop het, maar laat ons voetjes op de grond houden. Voor de tijdrit zal het mooi zijn als hij podium haalt. Voor de wegwedstrijd, zie Olympische wegrit - zie Europese wedstrijd vorige week. Het is niet altijd de beste die zal winnen, en er zijn nog kapers op de kust.
 • Danny Cauberghs

  1 maand geleden
  Dat de beste moge winnen. Liefst een Belg en bij uitbreiding WVA de beste allrounder die we ooit hebben gehad in moderne wielrennen.
 1. Hugo Camps voorspelt een volksfeest zondag: “Ik kan het niet helpen, maar ik hou van dit land. En van de koers”
  PREMIUM
  WK wielrennen
  1

  Hugo Camps voorspelt een volksfeest zondag: “Ik kan het niet helpen, maar ik hou van dit land. En van de koers”

  Na het voorspel, zondag het moment suprême van het WK wielrennen in ons land. De voorbije week heeft nog maar eens getoond dat onze volksaard gekleurd is door de fiets, zo merkt Hugo Camps op. En dat het WK geloof met zich meebrengt. Maar bovenal zag onze columnist weer eens hoe mooi België wel is. “Ik kan het niet helpen, maar ik hou van dit land. En van de koers.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.