Van Aert tijdens zijn rit naar het goud op het recente BK in Koksijde.
Volledig scherm
Van Aert tijdens zijn rit naar het goud op het recente BK in Koksijde. © BELGA

"Van Aert komt nu vanzelf bij de favorieten voor het WK. Hopelijk is hij er ook bij voor tijdrit”

WK WielrennenEr komt dan toch een WK wielrennen en het zal in Italië worden gereden. De keuze van de UCI viel op Imola in de regio Emilia-Romagna. Bondscoach Rik Verbrugghe ziet nu al kansen voor de Belgen. "En, nu die verlaat is, hoop ik dat Van Aert afzakt naar de WK-tijdrit." Net zoals Greg Van Avermaet zich in de handen wrijft. “Dit moet me beter liggen dan Martigny.”

12 reacties

 • Julien Morren

  1 jaar geleden
  Wout ,vergeet de tijdrit. De WK op de weg,die trui mag je in elke koers dragen.
 • pierre de smet

  1 jaar geleden
  Hoop alleen dat er nog eens een Belg wereldkampioen wordt wie maakt het me niet uit .
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Francois Moyens die heeft wel wat meer gewonnen dan de amstel alleen en de manier waarop is een bewijs dat hij een topper is. Kan gerust de sprint afwachten met zijn snelheid maar nee hij gaat aanvallen op 40 , 50 of 60 km van de meet .Nu is Wout de absolute top en verleden jaar was het MVDP in de voorjaarsklassiekers die hij mee reed met de optie als beste veldrijder en een topper in het MB . En als er 1 renner is die het steeds bijna alleen moet doen is het VDP wel
 • Patrick Brusseel

  1 jaar geleden
  Erwin, misschien genieten van het nu. Wat er volgend jaar gaat gebeuren weet niemand. Misschien zijn we er zelfs niet meer.
 • Roger Deprez

  1 jaar geleden
  Als men Verbrugghe zou moeten geloven zou Wout eerste de tijdrit moeten rijden om zich te bewijzen voor de Olympische spelen en dat als beste tijdrijder van België en twee dagen later zou hij moeten knechten op de weg koers. Dan vraag ik mij af voor wie moet hij knechten voor iemand die niet kan volgen(?), wat een arrogantie van de bondscoach.