Volledig scherm
© Photo News

Van Aert en Van Avermaet kopmannen op WK in Imola - Naesen: "We gaan tactische move moeten bovenhalen”

WK WielrennenWout van Aert en Greg Van Avermaet, bijgestaan door Tim Wellens, Tiesj Benoot, Loïc Vliegen, Pieter Serry, Oliver Naesen en Jasper Stuyven: ziedaar de achtkoppige Belgische selectie die ons land aan een medaille moet proberen te helpen op het WK op de weg in Imola (27 september). Al wordt dat een loodzware klus, zo weet bondscoach Rik Verbrugghe.

32 reacties

 • ronny cockuyt

  6 maanden geleden
  Van avermaet?ik hoor niet anders dat hij kanshebber is om overal te winnen,hij is pase,wat was zijn beste uitslag in de toer eenmaal derde denk ik,maar een goede uitleg of excuus,dat moet je ook kunnen.
 • Peter De Decker

  6 maanden geleden
  Greg kan al uitvluchten beginnen zoeken. Ik moest juist remmen toen ze vertrokken, of zoiets. Het is een belediging voor Wout om Greg naast hem te plaatsen als kopman. Er is maar 1 iemand die kopman kan en mag zijn, en dat is Wout. Er zijn vele andere Belgen die de plaats van Greg en Naesen verdienen.
 • wim rooyakkers

  6 maanden geleden
  Alleen v Aert is kopman waardig,maar ja er moet een ploeg op papier staan.verder zijn het allemaal goede renners,en een WK verloopt altijd raar.dus wie weet.
 • Roger Deprez

  6 maanden geleden
  De selectie is wat ze is, ze is in twee verdeeld omdat Greg en Wout kopman zijn en dat op zich is al een verzwakking, om enige kans te maken was het nodig met één kopman te gaan en dat kan niet ander dan met Wout, maar dan moet Verbrugghe zijn schoonbroer thuis laten en dat was zeer gevoelig. Greg kan daar helemaal niets gaan doen in Imola bekijk uitslag 2018 Innsbruck 58 ste.
 • Johan Maddens

  6 maanden geleden
  Freddy van Puymbrouck , Als je zo redeneerd zal Mathieu dan ook nooit naar de Tour moeten gaan !!
 1. Onze man ging het parcours van het WK 2021 verkennen: “42 hellingen, kasseien en 1.000 bochten: dit is geniaal”
  PREMIUM
  WK wielrennen 2021

  Onze man ging het parcours van het WK 2021 verkennen: “42 hellingen, kasseien en 1.000 bochten: dit is geniaal”

  Onze man is het parcours van het WK 2021 tussen Leuven en Antwerpen gaan verkennen. Wat hij zag, stemde hem tevreden. “De Moskesstraat is geen Paterberg. De Smeysberg is geen Muur van Geraardsbergen. En de Wijnpers is een puistje in vergelijking met de Hotond”, ondervond hij. “Maar het parcours van het WK 2021 tussen Leuven en Antwerpen, met een ommetje door de Druivenstreek, is - en ik wik mijn woorden - geniaal.”
 1. Teuns: “In voorlaatste ronde geprobeerd om te redden wat er te redden viel”
  Play
  WK Wielrennen

  Teuns: “In voorlaat­ste ronde geprobeerd om te redden wat er te redden viel”

  Ook Dylan Teuns kon geen hoofdrol vertolken op het WK wielrennen in Yorkshire. De Limburger van Bahrain-Merida kwam verkleumd over de aankomststreep. “Ik heb in de voorlaatste ronde geprobeerd om te redden wat er te redden viel”, doet Teuns het verhaal. “Ook in de laatste ronde heb ik nog mijn duit in het zakje gedaan, maar daar heb ik flink kou geleden. De val van Gilbert heb ik eigenlijk niet weten gebeuren, maar vanaf dat moment was het uiteraard wel vol voor Greg.” Bekijk het volledige interview in bovenstaande video.
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"