Volledig scherm
© Photo News

Van Aert en Van Avermaet kopmannen op WK in Imola - Naesen: "We gaan tactische move moeten bovenhalen”

WK WielrennenWout van Aert en Greg Van Avermaet, bijgestaan door Tim Wellens, Tiesj Benoot, Loïc Vliegen, Pieter Serry, Oliver Naesen en Jasper Stuyven: ziedaar de achtkoppige Belgische selectie die ons land aan een medaille moet proberen te helpen op het WK op de weg in Imola (27 september). Al wordt dat een loodzware klus, zo weet bondscoach Rik Verbrugghe.

32 reacties

 • ronny cockuyt

  4 maanden geleden
  Van avermaet?ik hoor niet anders dat hij kanshebber is om overal te winnen,hij is pase,wat was zijn beste uitslag in de toer eenmaal derde denk ik,maar een goede uitleg of excuus,dat moet je ook kunnen.
 • Peter De Decker

  4 maanden geleden
  Greg kan al uitvluchten beginnen zoeken. Ik moest juist remmen toen ze vertrokken, of zoiets. Het is een belediging voor Wout om Greg naast hem te plaatsen als kopman. Er is maar 1 iemand die kopman kan en mag zijn, en dat is Wout. Er zijn vele andere Belgen die de plaats van Greg en Naesen verdienen.
 • wim rooyakkers

  4 maanden geleden
  Alleen v Aert is kopman waardig,maar ja er moet een ploeg op papier staan.verder zijn het allemaal goede renners,en een WK verloopt altijd raar.dus wie weet.
 • Roger Deprez

  4 maanden geleden
  De selectie is wat ze is, ze is in twee verdeeld omdat Greg en Wout kopman zijn en dat op zich is al een verzwakking, om enige kans te maken was het nodig met één kopman te gaan en dat kan niet ander dan met Wout, maar dan moet Verbrugghe zijn schoonbroer thuis laten en dat was zeer gevoelig. Greg kan daar helemaal niets gaan doen in Imola bekijk uitslag 2018 Innsbruck 58 ste.
 • Johan Maddens

  4 maanden geleden
  Freddy van Puymbrouck , Als je zo redeneerd zal Mathieu dan ook nooit naar de Tour moeten gaan !!
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  10:55
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"