Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Tony Martin eindigt carrière met goud en opmerkelijk betoog: “Stap eruit voor me iets ergs overkomt”

Wk wielrennen37 tijdritzeges, waaronder vier individuele wereldtitels en drie per ploeg en tien nationale truien. Gepaster kon Tony Martin (36) zijn zestienjarige profcarrière niet afsluiten dan met een laatste… regenboogshirt in de Mixed Team Relay. Na afloop hield hij een opmerkelijk betoog over het waarom van zijn afscheid.

8 reacties

 • Andy piat

  1 maand geleden
  groot renner en zicht dan tot helper omgevormd,niet iedereen gegeven,topper.
 • Ricci Latte

  1 maand geleden
  Een wielrenner met verstand... groot gelijk heeft hij. Als je op die leeftijd en met zijn ervaring jezelf niet meer oké voelt in het daverende peleton dan stop je best op deze manier... respect kerel !!!
 • marianne heerwegh

  1 maand geleden
  Klasse op alle gebied !
 • Geert Heylen

  1 maand geleden
  Klasbak.
 • walter huybrechts

  1 maand geleden
  Top Tony , voor alles wat je hebt bereikt en nog zult bereiken.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. De snode plannen van de saboteurs: 4 vragen aan 4 buitenlandse kapers op de kust
  PREMIUM
  Wielrennen
  10

  De snode plannen van de saboteurs: 4 vragen aan 4 buitenland­se kapers op de kust

  Wout van Aert is de te kloppen man op het WK wielrennen. Daar is de wielerwereld het over eens. Maar er zijn kapers op de kust. Sonny Colbrelli werd Europees kampioen. Mathieu van der Poel maakt altijd en overal een kans, zelfs met een zere rug. Gouden olympiër Tom Pidcock won dit jaar al de Brabantse Pijl op de wegen van het WK. En Julian Alaphilippe zal strijden om zijn regenboogtrui te verlengen. Vier saboteurs vertellen over hun plannen.