Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

‘The last call’ met huisanalist Tom Boonen, die hard en slopend WK niet als Belgisch nadeel ziet: “Man tegen man in de finale? Een droomscenario”

WK wielrennenBelgische kopmannen die energie willen sparen en zo laat mogelijk willen koersen. De vrees voor een pril Frans offensief. Meesterknechten met vraagtekens. Onvermijdelijk vraagt het om een ‘last call’ over dit WK wielrennen met huisanalist Tom Boonen. “Wie ook de boel uit mekaar ramt zondag: vólgen, met zoveel mogelijk mannetjes en zo weinig mogelijk energieverlies.”

4 reacties

 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Mathieu zette Girmay op enkele lengten in Namen waar Girmay Wout weer op enkele lengten stak in Canada dus is er helemaal klaar voor..
 • Josse Vos

  2 maanden geleden
  inderdaad, wie wil winnen moet er vol voor gaan, geen excuses, gaan !
 • Marcel Noels

  2 maanden geleden
  Hopelijk wordt het geen finale daar zoals in 1963 in Ronse.
 • Karel Van Beeck

  2 maanden geleden
  Bonen denkt waarschijnlijk dat er maar 2 man in de koers rijden.
 1. Vader Vlad Van Mechelen - ooit de man achter ‘Pizza Hut’-hit - op JOE: “Doodjammer dat ik er niet bij kon zijn in Australië”
  WK wielrennen

  Vader Vlad Van Mechelen - ooit de man achter ‘Pizza Hut’-hit - op JOE: “Doodjammer dat ik er niet bij kon zijn in Australië”

  Een aandachtige wielerfan had het misschien al ergens gelezen, maar kersvers bronzen medaille bij de junioren Vlad Van Mechelen heeft een bekende vader. Francis Van Mechelen was jaren geleden het brein achter Dynamite en hits als ‘Toeter op mijn waterscooter’ en ‘Pizza Hut’. Sven Ornelis en Anke Buckinckx van JOE belden Van Mechelen - die tegenwoordig rondtoert met een gigantische opblaasbare dinosaurus - voor de gelegenheid nog eens op. “Doodzonde dat ik er niet bij kon zijn, ik werd ziek op de vlucht naar Australië en moest terugkeren.