Wout van Aert met Daan Soete in het stadscentrum van Leuven.
Volledig scherm
Wout van Aert met Daan Soete in het stadscentrum van Leuven. © Joel Hoylaerts / Photonews

“‘t Zuur eruit zweten”: Wout van Aert verkent WK-finale nog eens met veldrijder en jeugdvriend Daan Soete tijdens ‘tochtje’ van 230 km

WK wielrennenWout van Aert heeft de knop al omgedraaid. Minder dan 24 uur na zijn zilveren medaille in de tijdrit op het WK wielrennen, is hij alweer bezig met zijn volgende doel: de WK-wegrit van zondag. De Kempenaar ging vanmiddag het parcours in en rond Leuven verkennen, samen met crosser Daan Soete.

18 reacties

 • Ineke Visser

  1 maand geleden
  Wout is mentaal sterk! Petje af als je zo omgaat met eerdere koersen!
 • Rudi Pieters

  1 maand geleden
  Wel Felix ik denk er ook zo over met die strava toestanden
 • Jan Roeland

  1 maand geleden
  Voor zo iemand kun je toch enkel maar respect betuigen
 • wim rooyakkers

  1 maand geleden
  2 honden vechten om een been,en Sagan gaat er mee heen.
 • Willy Goossens

  1 maand geleden
  Edwin Persoons, de parcoursverkenning is op donderdag vanaf 09.00 uur tot 12.30 op het plaatselijke parcours in Leuven en het aansluitende Flandriën-parcours
 1. Michel Wuyts voor zijn laatste WK: “O God, bespaar mij de millimetersprint. Van Aert versus Van der Poel en de wurgende onzekerheid erna”
  PREMIUM
  WK wielrennen
  14

  Michel Wuyts voor zijn laatste WK: “O God, bespaar mij de millime­tersprint. Van Aert versus Van der Poel en de wurgende onzeker­heid erna”

  Straks zit hij voor het laatste in de commentaarcabine van het WK wielrennen. Of hoe het ook voor onze columnist Michel Wuyts een speciale dag wordt in Leuven. Hoe ziet hij zijn laatste strijd om de regenboog tegemoet? “Verkies bleekblauw boven donkerblauw. Yves Lampaert, Tim Declercq en Remco Evenepoel, laat jullie niet overweldigen door een wenkende Asgreen of een overbluffende Alaphilippe.”
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Elisa Balsamo houdt Marianne Vos van vierde wereldtitel, Lotte Kopecky (16de) komt tekort in de sprint
  WK wielrennen
  30

  Elisa Balsamo houdt Marianne Vos van vierde wereldti­tel, Lotte Kopecky (16de) komt tekort in de sprint

  Elisa Balsamo heeft zich tot wereldkampioene wielrennen gekroond. De Italiaanse was na een sprint van een uitgedund peloton de betere van Marianne Vos die op een zucht van haar vierde wereldtitel strandde. Niewiadoma werd derde. Vas was vierde en werd de eerste belofte. Lotte Kopecky viel uit de top tien. Eerder op de dag was er bij de junioren de zege van de Britse Zoe Bäckstedt op het WK wielrennen.