BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sven Vanthourenhout is een dolgelukkige bondscoach: “We gaan beginnen met één glaasje, maar het zullen er waarschijnlijk meerdere zijn”

WK wielrennenOok bondscoach Sven Vanthourenhout is in zijn nopjes met de wereldtitel van Remco Evenepoel. “We hadden een plan met Remco én met Wout en dat plan is perfect gelukt.”

5 reacties

 • Gaston Miar

  2 maanden geleden
  Ook voor jou proficiat Sven!
 • Gaston Miar

  2 maanden geleden
  Ook voor jou proficiat Sven!
 • RUDO VAN LEUVEN

  2 maanden geleden
  Een West-Vlaming. Punt.
 • Geert De Meyer

  2 maanden geleden
  Hij heeft de juiste namen op papier gezet. Gelijk heeft hij.
 • herman huyben

  2 maanden geleden
  Remco is wereldkampioen, en dat heeft hij zelf gedaan. Daar heeft Vanthourenhout weinig of niks mee te maken.
 1. EXCLUSIEF. De eerste reactie van Mathieu van der Poel: “Ik geef toe dat ik in fout ben, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen”
  Play
  WK wielrennen
  39

  EXCLUSIEF. De eerste reactie van Mathieu van der Poel: “Ik geef toe dat ik in fout ben, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen”

  Een berouwvolle Mathieu van der Poel, vanmiddag op Zaventem na zijn terugvlucht uit Australië. Daar beleefde de Nederlander een heuse rollercoaster op het WK wielrennen. In een eerste reactie zegt Van der Poel dat hij het anders had moeten aanpakken. “Ik had me Australië anders voorgesteld. Ik geef toe dat ik in fout ben, maar ik had geen enkele intentie om die meisjes te kwetsen.”
 2. Ook Mathieu van der Poel klaar voor de strijd om de regenboog: “Ik heb een goed gevoel en hoop zondag over mijn beste wattages te beschikken”
  WK wielrennen
  14

  Ook Mathieu van der Poel klaar voor de strijd om de regenboog: “Ik heb een goed gevoel en hoop zondag over mijn beste wattages te beschikken”

  Gisteren door omstandigheden bij anderen niet uit de verf gekomen op het WK wielrennen in de Mixed Team Relay met Nederland, maar vergis u niet: Mathieu van der Poel is wel degelijk klaar om een gooi te doen naar de wereldtitel in Wollongong. En daarna? “Er is nog niets beslist. Lombardije of misschien vroeg de cross in.”