Sarah De Bie met haar zoontje Georges.
Volledig scherm
Sarah De Bie met haar zoontje Georges. © Photo News

Sarah De Bie, trots op ‘haar’ Wout maar ook teleurgesteld: “Zo hard gevloekt dat Georges moest wenen”

WK Wielrennen“Een paar seconden. Dit is zó jammer. Vorig jaar was het ook nét niet. Maar nu was het in België. Het zou nog mooier geweest zijn om hier goud te pakken.” Trots was Sarah De Bie op haar Wout, na z'n prestatie op het WK wielrennen. Maar ook teleurgesteld - zilver hangt er intussen genoeg op de schouw ten huize Van Aert.

4 reacties

 • Peeters Francis

  1 maand geleden
  Sarah komt net als Wout graag in de media.
 • Piet Janssen

  1 maand geleden
  Heb het wel een beetje gehad met Sarah. Waarom zoveel aandacht voor haar vraag ik me af. Moet WvA soms een bepaald imago aangemeten worden als zorgzame, lieve man/vader. Vindt trouwens dat het uit privacy/veiligheids overwegingen nogal vreemd dat hun kind breeduit in de media komt.
 • Hugo Schelstraete

  1 maand geleden
  Sarah en Wout zijn ECHTE mensen/ouders. Een voorbeeld van een fantastisch gezin. Eerlijk en rechtuit.
 • Lucien Mertens

  1 maand geleden
  Goed zo Sarah, die luidruchtige emoties horen er zeker bij.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. De snode plannen van de saboteurs: 4 vragen aan 4 buitenlandse kapers op de kust
  PREMIUM
  Wielrennen
  10

  De snode plannen van de saboteurs: 4 vragen aan 4 buitenland­se kapers op de kust

  Wout van Aert is de te kloppen man op het WK wielrennen. Daar is de wielerwereld het over eens. Maar er zijn kapers op de kust. Sonny Colbrelli werd Europees kampioen. Mathieu van der Poel maakt altijd en overal een kans, zelfs met een zere rug. Gouden olympiër Tom Pidcock won dit jaar al de Brabantse Pijl op de wegen van het WK. En Julian Alaphilippe zal strijden om zijn regenboogtrui te verlengen. Vier saboteurs vertellen over hun plannen.
 3. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?