Remco Evenepoel pareert kritiek van Eddy Merckx op WK-persconferentie: “Ik ben hier niet om de ploeg te flikken”

WK wielrennenDíe hadden we even niet zien komen. Remco Evenepoel (21) beet van zich af op zijn laatste persconferentie voor het WK wielrennen. Eindeloos respect koestert hij voor Eddy Merckx, zei hij. Maar hey, mag het even met die constante kritiek? “Ik start niet om de ploeg te doden.”

148 reacties

 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  Met de saga over Remco in het WK , zijn de Belgen zeker de spot tussen de landenploegen . Kijk naar bv Sagan , Pidcock , MvdP en Alaphilippe : hebben die soms enkele superknechten om het beulwerk te doen ? neen , en zullen wss in de finale al lang eraf gereden zijn , dus gaan deze toprenners zelf moeten knallen om te kunnen winnen . Indien je Wout als de allerbeste presenteert ? nu , verwacht dan ook geen knechten met een ego en dat hij tegen zijn natuur , het eens zelf presteert .
 • Lisette Van Eester

  1 maand geleden
  Als Remco een egoist is omdat hij voor eigen rekening zou rijden dan is Wout dat ook, hij rijdt toch ook voor eigen rekening.
 • René Van der Biest

  1 maand geleden
  Waarom altijd van Aert , wint toch niet , altijd 2de of 3de maar iedereen moet voor hem rijden. Dat hij het bewijst. Iedere Belg wil winnen in eigen land dus geef kans aan iedereen en de beste wint. Maar met deze tactiek wint Ewan, asgreen of een Italiaan maar geen Belg
 • Dieter Vermeersch

  1 maand geleden
  je kan te veel favoriet zijn ook. afwachten wat de koers brengt. hoogst waarschijnlijk wint er toch een outsider, type asgreen, pidcock, cort nielsen of een vierde keer sagan...
 • ivo vandevonder

  1 maand geleden
  Merckx zaait de verdeeldheid ..schaam U Eddy.