BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Reconstructie van de 14 krankzinnige uren, waarin Mathieu van der Poel werd opgepakt na ruzie met tieners en via een achterdeur uit WK verdween: “Mathieu vertelde dat hij ze achterna had gezeten”

WK wielrennenHet WK wielrennen is voor Mathieu van der Poel uitgedraaid op een ongekende soap. De kopman van Nederland kreeg zaterdagavond ruzie in het hotel met twee tienermeisjes, belandde in de cel, gaf na een nacht zonder slaap na ruim dertig kilometer op en moest zich inmiddels voor een Australische rechtbank verantwoorden. Hij kreeg een boete van 1.000 euro. Een reconstructie.

153 reacties

 • Emile Vanstiphout

  4 maanden geleden
  Wat mij vooral stoort is dat de dag van heden kinderen en jongeren bijna altijd steun krijgen van ouders! Een beetje discipline is ver weg! Beter zouden ze hun „ kindjes“ wat minder pamperen en beter opvoeden
 • Johan Verbiest

  4 maanden geleden
  Al de renners van de Nederlandse hebben goed geslapen behalve Mathieu,zijn eigenwijsheid heeft hem den das omgedaan,Waarom moest hij het veilige afgehuurde verdiep verlaten en zich onder hotelgasten mengen..het is hij die dat risico heeft genomen en verantwoordelijk is voor wat hem is overkomen..
 • Nicole Borremans

  4 maanden geleden
  Ik snap Mathieu's reactie op dat moment zelf wel al had hij natuurlijk wel moeten proberen om zijn cool te bewaren z'n vriendin inschakelen maar van heel de context daar snap ik bitter weinig van.Hoe kan het dat hij als enige van de Ned.ploeg op een andere verdp.slaapt?Privileges?Hij kon toch ook ev.op een 1pers.kamer slapen op't gereserveerde verd.en dan was dit nooit gebeurd.Trouwens er bestaat ook nog zoiets als oordoppen.Ik heb't gevoel dat Mathieu niet goed in zijn vel zit sinds vorig jaar.
 • gustaaf van bever

  4 maanden geleden
  En wat krijgen de pestkoppen?
 • Rikkert Biemans

  4 maanden geleden
  Tja, kinderen moeten alles mogen en fatsoen bestaat niet meer.