Photo News
Volledig scherm
© Photo News

POLL. Wie wordt volgens jou wereldkampioen? Dit zijn onze sterren

WK wielrennenWat denk jij? Klaren onze Belgen op het WK wielrennen de klus voor eigen volk? Met topfavoriet Wout van Aert? Of ziet u een andere landgenoot naar de regenboogtrui knallen? Óf is de wereldtitel toch weggelegd voor een ander land? Stem in onderstaande poll wie volgens jou in Leuven goud pakt. 

41 reacties

 • Judith Velghe

  1 jaar geleden
  voila, stuyven was toch mooi eerste belg....
 • Yves Steenssens

  1 jaar geleden
  Remco is terug en kan solo Wout in zetel zetten maar als hij super is blijft hij weg ......
 • Stefaan Breynaert

  1 jaar geleden
  De uitgesproken kampioen wint bijna nooit, genoeg gezien in het verleden.
 • Judith Velghe

  1 jaar geleden
  als wout de finale mist, zie ik stuyven winnen. hij rijdt immers in zijn achtertuin.
 • Pieter De Petter

  1 jaar geleden
  Hopelijk Wout of Mathieu – maar denk Colbrelli. Die rijden ze er niet af op die hellingen en die lepe Italianen zullen het wel slim spelen.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.