Pedersen: “Zelfs met brons was ik zéér tevreden geweest”

WK WielrennenJa, ook voor Mads Pedersen zelf komt zijn wereldtitel totaal onverwacht. “Voor het WK was ik niet tevreden over mijn seizoen, maar deze trui maakt natuurlijk alles goed.”

8 reacties

 • frankie bressinck

  3 jaar geleden
  Een slecht weer courreur wordt wereldkampioen! Hoeveel koersen heeft hij al gewonnen? 2 of 3? In ieder geval het was verdiend maar de grote namen hebben wel degelijk gefaald!
 • eric maier

  3 jaar geleden
  een pure slijtageslag.. het leek heel de koers alsog er niet gekoerst werd maar als je ziet dat er maar 46 zijn aangekomen met dit weer, dan weet je dat buiten de weeromstandigheden er ook nog stevig doorgereden is. Verdiend winnaar, en een jonge ook nog - 23- kortelings word hij 24. Deze gaan we vaker zien, en hij is eentje dat niet snel breekt, bewezen enkele uitslagen in het grote werk (2e rvv en 3e Ddvl 2018) vorige week nog gewonnen in Frankirijk.
 • Luc Berckmoes

  3 jaar geleden
  Dikke proficiat in zo een honden weer
 • Rudy Claes

  3 jaar geleden
  Dikke proficiat jongen .... en verdiend. En al diegene die op het parcours en of het weer commentaar hadden zijn losers. Jij hebt het overleefd en mooi afgemaakt. Geniet ervan ...
 • Guy Goethals

  3 jaar geleden
  Al het ganse jaar komt hij met dezelfde uitleg dat hij iets te ver zat toen de favorieten gingen. Wees nu eens eerlijk en zeg gewoon dat je vandaag niet goed genoeg was. En laat dan geen ganse ploeg of wat daar nog van over bleef voor u werken de laatste ronden als het kalf al verdronken is.