Evenepoel en Lefevere.
Volledig scherm
PREMIUM
Evenepoel en Lefevere. © Photo News

Patrick Lefevere zag nieuw exploot van Evenepoel al aankomen: “Geweldig, hoe hij het allemaal doet. Hij rijdt weg waar hij wil. En zo snel als hij wil”

WK WIELRENNENBAM. Wéér een bonus armer. Toch zal het niet de voornaamste zorg zijn van Quick.Step-Alpha Vinyl-CEO Patrick Lefevere in wat hij een “Grand Cru Classé Exceptionnel-jaar” noemt voor Remco Evenepoel. “De Boonen-gekte dreigt zich te herhalen. Iedereen zal iets van hem willen.”

17 reacties

 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  @Jonah Kemps, die mening deel ik ook met U, wij weten niet welke afspraken er gemaakt worden achter de schermen maar het kan Quickstep veel geld gekost hebben. Een jagend peloton rijd op 30 km meer dan 2 minuten toe indien zij willen rijden. Alaphilippe rijd achteraan, de Nederlanders rijden zonder kopman en de Sloveen zit daar alleen en de Belgen controleren vanop de tweede - derde rij maar ondanks dat heeft Remco geweldig gereden en is verdiend Wereldkampioen. Proficiat Remco.
 • Joachim de Smedt

  2 maanden geleden
  Dikke proficiat kampioen. Heb heel de koers gezien en tactisch perfect gereden. Hij had stalen benen.... #the best!!!
 • freddy cardoen

  2 maanden geleden
  Om deze Remco te kloppen zullen er WK 's moeten komen zonder hellingen anders gaan concurrenten geen kans meer krijgen .
 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Tot nu toe heb ik vaak de indruk dat de toppers hem laten wegrijden als het nog te vroeg lijkt, die fout gaan ze nu niet meer maken mee zijn of ge zijt gezien. Dat hij daar wegrijdt van Lutsenko vind ik veel minder bijzonder die heeft nog nooit iets gepresteerd in een 200+ km koers, eender welke topper had dat varkentje wel gewassen vandaag in die kopgroep weliswaar niet allemaal met zo’n solo.
 • Francis Adam

  2 maanden geleden
  Koester hem maar zo,n talent heb je niet veel en nog een dikke proficiat verdiende winnaar en mooie kampioen
 1. Champagne, grappig één-tweetje met Van Aert over dure vliegtickets en bezoekje aan Belgian Cats: herbeleef de festiviteiten na Evenepoels wereldtitel
  Play
  WK wielrennen
  58

  Champagne, grappig één-twee­tje met Van Aert over dure vliegtic­kets en bezoekje aan Belgian Cats: herbeleef de festivitei­ten na Evenepoels wereldti­tel

  Remco Evenepoel (22) wereldkampioen. Uiteraard zorgde dat voor een feestje in het hotel, een leuke speech van Remco en champagne die werd ontkurkt. De Belgische delegatie ging ook de Belgian Cats in Sydney aanmoedigen voor hun WK-wedstrijd. In afwachting van de landing op Zaventem: herbeleef hieronder de Belgische festiviteiten na Remco’s wereldtitel.