Volledig scherm
© Photo News

Partner Marion Rousse na overwinning Alaphilippe: “Heel fier op hem”

WK WielrennenAchter elke grote renner staat een sterke vrouw. Dat is bij de kersverse wereldkampioen Julian Alaphilippe niet anders. Marion Rousse reageerde na de koers trots op de zege van haar wederhelft. “Er waren zoveel emoties. Het was moeilijk om commentaar te blijven geven”, aldus de verslaggeefster van France Télévisions.

1 reactie

 • ERWIN MINNEBO

  5 maanden geleden
  Fier zijn op Julian , dat mag zeker heeft het verdiend, maar mag dank je zeggen tegen zijn mede maat die eerst aan de haal ging.
 1. Eddy Merckx over het WK-parcours en vooral Wout van Aert: "Voor mij is hij dé man van de Tour. Of hij die ooit kan winnen? Da’s nog iets anders...”
  Play
  Wielrennen

  Eddy Merckx over het WK-par­cours en vooral Wout van Aert: "Voor mij is hij dé man van de Tour. Of hij die ooit kan winnen? Da’s nog iets anders...”

  Volgend jaar mag België het WK wielrennen nog eens organiseren. Het parcours voor de wegrit om de regenboogtrui werd deze voormiddag voorgesteld in het bijzijn van onder andere Eddy Merckx. Hij ziet een parcours op maat van Belgen als Wout van Aert. “Voor mij is hij dé man van de Tour. Of hij die ooit kan winnen? Da’s nog iets anders...”
 2. INTERVIEW. De mama van Van Aert: "Ik gok: een overbezorgde, maar heel lieve papa, dat wordt onze Wout”
  PREMIUM

  INTERVIEW. De mama van Van Aert: "Ik gok: een overbezorg­de, maar heel lieve papa, dat wordt onze Wout”

  Ze is een boerendochter, haar metaforen zoekt ze op het erf. "Ik ben een kip. Die kuikens moeten liefst onder mijn vleugels blijven." Maar een kuiken op een fiets en met goede benen, dat houdt zelfs een klokhen niet bij. Ivonne Boeckx (59), de mama van Wout van Aert (26), over loslaten, duizend doden sterven én bloednuchter blijven. "Wout weet: het is niet omdat je dit allemaal presteert, dat je je ik weet niet wat moet veroorloven."
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus