Knalt Remco Evenepoel volgend jaar naar de wereldtitel in eigen land?
Volledig scherm
Knalt Remco Evenepoel volgend jaar naar de wereldtitel in eigen land? © Photo News

Parcours WK-tijdrit van volgend jaar tussen Knokke en Brugge voorgesteld: “Op het lijf geschreven van Remco en Wout”

WK wielrennenHet parcours van de WK-tijdrit van volgend jaar in België is voorgesteld. De renners moeten tussen Knokke en Brugge 43 kilometer afleggen. Het WK wielrennen 2021 vindt plaats tussen 18 en 26 september.

 1. Onze man ging het parcours van het WK 2021 verkennen: “42 hellingen, kasseien en 1.000 bochten: dit is geniaal”
  PREMIUM
  WK wielrennen 2021

  Onze man ging het parcours van het WK 2021 verkennen: “42 hellingen, kasseien en 1.000 bochten: dit is geniaal”

  Onze man is het parcours van het WK 2021 tussen Leuven en Antwerpen gaan verkennen. Wat hij zag, stemde hem tevreden. “De Moskesstraat is geen Paterberg. De Smeysberg is geen Muur van Geraardsbergen. En de Wijnpers is een puistje in vergelijking met de Hotond”, ondervond hij. “Maar het parcours van het WK 2021 tussen Leuven en Antwerpen, met een ommetje door de Druivenstreek, is - en ik wik mijn woorden - geniaal.”
 2. Frankrijk wil WK wielrennen naar La Planche des Belles Filles halen, UCI-baas: “WK gaat dit jaar door, de locatie maken we op 1 september bekend”
  Wielrennen

  Frankrijk wil WK wielrennen naar La Planche des Belles Filles halen, UCI-baas: “WK gaat dit jaar door, de locatie maken we op 1 september bekend”

  Er komt dit jaar toch nog een WK wielrennen. "Op de normale data, de locatie maken we rond 1 september bekend", zei David Lappartient, de voorzitter van de internationale wielrenunie UCI, gisteren in Nice. Het WK zou aanvankelijk vanaf 20 september plaatsvinden in Zwitserland, niet ver van het hoofdkantoor van de bond, maar de beperkingen rond het coronavirus daar maakten dat onmogelijk.
 3. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. De spectaculaire zege van Beerschot tegen KV Mechelen
  Play

  De spectacu­lai­re zege van Beerschot tegen KV Mechelen

 2. Club komt niet verder dan gelijkspel bij Moeskroen
  Play

  Club komt niet verder dan gelijkspel bij Moeskroen