BELGA/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA/Photo News

Organisator Tomas Van Den Spiegel maakt de balans op: “WK komt sneller terug naar België”

WK wielrennenDe ambitie was groot: het mooiste en beste WK wielrennen ooit organiseren. Of dat gelukt is, is moeilijk te bewijzen, maar de meningen zijn unaniem: de voorbije week was top. Organisator Tomas Van Den Spiegel: “Ik denk niet dat het opnieuw twintig jaar zal duren voor het WK terugkeert naar België.”

26 reacties

 • Dirk Demol

  3 weken geleden
  Hopelijk met een andere bondcoach dan . En misschien in wallonie, waar de bergjes langer zijn.
 • Peeters Francis

  3 weken geleden
  Dat wk heeft 21 miljoen euro gekost waarvan 13 miljoen van de vlaamse regering, de belastingbetaler dus en dat vind ik er ver over.
 • Guido VERCAUTEREN

  3 weken geleden
  Betere catering en sanitair voorzien dan aub.
 • Guido Verlinden

  3 weken geleden
  Het enige dat telt is geld.!!!!
 • jean-pierre dermaut

  3 weken geleden
  Om nog eens te benadrukken dat het Wk geen landen maar een ploegen koers werd .Evenepoel heeft zijn kas leeggeren om Alaphilippe te laten winnen . De ploeg en zeker Lefebvre zullen kontent zijn ..
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?