Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Ook Zonneveld zit met vragen na WK-debacle Van der Poel: “Hoe is het mogelijk dat de kopman op een gang ligt waar kinderen spelen?”

WK wielrennenNa het catastrofale WK van Mathieu van der Poel (27) heeft columnist Thijs Zonneveld nog wel wat vragen. “Hoe is het mogelijk dat de kopman van de laatste wedstrijd van het WK op een gang ligt waar kinderen spelen?”

39 reacties

 • Gerarda Joosten

  2 maanden geleden
  Als het toch zo 'n jonge meisjes waren, waarom waren ze dan niet onder toezicht 's nachts?
 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  In een hotel moeten gasten mekaar gerust laten en degenen die boel maken moeten door de manager eruit gezet worden. Zo simpel is dat.
 • eric reynebeau

  2 maanden geleden
  Eigen schuld. Als de Nederlandse bond een ganse verdieping afhuurt maar MVDP op een andere verdieping met zijn vriendin wil slapen moet hij niet zeuren. Heb ook al in hotels gezeten waar slag om slinger zatte Nederlanders en Engelsen gans de verdieping wakker maakten. Op de verdieping van de Nederlandse bond zou Bauke Mollema geen belletje trek gedaan hebben denk ik....
 • Guy Van Nimmen

  2 maanden geleden
  Novotel Sydney (4 sterren) zal wel camerabewaking hebben. Als je zo onschuldig bent, laat dan je advocaat de beelden opvragen en deel ze met de wereld.
 • marc verhelst

  2 maanden geleden
  Als je twee pubers een uitbrander of meer geeft dan kun je je wel aan een reactie verwachten zeker ? Bel dan met de receptie en laat die een oplossing zoeken maar MVDP zou dat zelf wel even regelen ! :)
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 1. Tom Boonen weet uit ervaring hoe “zot” het nu wordt voor Remco Evenepoel: “Toen ik wereldkampioen werd, kampeerden meisjes voor huis van mijn ouders”
  PREMIUM
  WK wielrennen
  2

  Tom Boonen weet uit ervaring hoe “zot” het nu wordt voor Remco Evenepoel: “Toen ik wereldkam­pi­oen werd, kampeerden meisjes voor huis van mijn ouders”

  Tom Boonen werd wereldkampioen in 2005. En dus is onze analist dé ervaringsdeskundige over aan wat Remco Evenepoel zich nu mag verwachten. Wel... “Het wordt zot.” En dus heeft Boonen enkele tips. “Ik zou hem aanraden om zo veel mogelijk weg te blijven uit Schepdaal en in zijn vaste stek in Spanje te overwinteren.” En moet hij de Tour de France in 2023 rijden volgens Boonen?
 2. En of ze in de wolken zijn: mama Agna, in regenboogtrui, en verloofde Oumi dansen na wereldtitel - ouders wagen zich zelfs aan stagedive
  Play
  WK wielrennen
  19

  En of ze in de wolken zijn: mama Agna, in regenboog­trui, en verloofde Oumi dansen na wereldti­tel - ouders wagen zich zelfs aan stagedive

  Mama Agna, papa Patrick en verloofde Oumi volgden de regenboogtriomf van Remco Evenepoel aan het supporterscafé in Schepdaal. Toen hij de finish bereikte, vlogen ze elkaar in de armen. Apetrots zijn ze, of wat had u gedacht? Agna danste nadien op het monument voor het café. Ín regenboogtrui. Samen met vader Patrick waagde ze zich zelfs aan een stagedive. Ook Oumi liet zich verleiden tot een vreugdedansje.
 3. Belgische beloften kleuren WK, maar schieten finaal tekort: wereldtitel is voor Kazak Yevgeniy Fedorov
  WK wielrennen
  5

  Belgische beloften kleuren WK, maar schieten finaal tekort: wereldti­tel is voor Kazak Yevgeniy Fedorov

  Geen vijfde Belgische medaille op het WK wielrennen in Wollongong. De Belgische beloften reden met een sterke Alec Segaert op kop een goeie wegrit, maar schoten finaal tekort. Yevgeniy Fedorov (prof bij Astana) werd wereldkampioen voor Mathias Vacek. Wereldkampioen tijdrijden Soren Waerenskjold werd derde. Jenno Berckmoes was eerste Belg op een tiende plaats, eerder deze ochtend pakte Vlad Van Mechelen wel eremetaal bij de junioren.