Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel. © Photo News

Ook Mathieu van der Poel klaar voor de strijd om de regenboog: “Ik heb een goed gevoel en hoop zondag over mijn beste wattages te beschikken”

WK wielrennenGisteren door omstandigheden bij anderen niet uit de verf gekomen op het WK wielrennen in de Mixed Team Relay met Nederland, maar vergis u niet: Mathieu van der Poel is wel degelijk klaar om een gooi te doen naar de wereldtitel in Wollongong. En daarna? “Er is nog niets beslist. Lombardije of misschien vroeg de cross in.”

14 reacties

 • Freddy van Puymbrouck

  1 week geleden
  We hebben al een paar wedstrijden kunnen zien op dit parcours, en het is een vdPoel parcours en als hij op niveau is gaat hij er niet ver af zijn. Natuurlijk zijn er meer kanshebbers ook bij de Belgen maar vdPoel heeft nog een grote troef, zijn sprint na een zware koers.
 • Liliane Wuyts

  1 week geleden
  Sommigen vinden het al goed als je een tour uitrijdt. Wel de manier waarop Mathieu de TDF gereden heeft stelt niks, maar dan ook niks voor. Er zijn er toch die heel selectief met bloemen gooien. Voor sommigen moet je EN de rijdrit EN de wegrit rijden of het is niet goed. Sommige renners worden opgehemeld als ze keuzes maken, anderen worden daarvoor afgebroken. Kopman of knecht? Een wereld van verschil om een ronde te rijden. Ik weet wel wie het meeste respect verdient.
 • petrus kerckhofs

  1 week geleden
  Go for it Mathieu, we duimen hier allemaal voor jou! Wat zouden we je super graag als wereldkampioen zien staan!
 • Wim David

  1 week geleden
  Altijd leuk om mathieu bezig te zien. Hij hoort bij de kanshebbers.
 • adri zuiderwijk

  1 week geleden
  Alsof je alles gereden moet hebben om aan het wk te mogen meedoen, kanjers delen hun seizoen in en Mathieu was er ìn de Giro èn de Tour, sommigen rijden die uit als rode lantaarndrager waar hij het nut niet van inzag tot grote spijt van Bernard en Kim, Wout reed slechts een ronde dus stop eens met dat gebagatelliseer aub...
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. “Dit is geluk, hé”: Remco Evenepoel gooit kusjes naar verloofde en ouders wanneer hij ze ziet op telefoonscherm en verklaart opvallend zegegebaar
  Play
  WK Wielrennen
  41

  “Dit is geluk, hé”: Remco Evenepoel gooit kusjes naar verloofde en ouders wanneer hij ze ziet op telefoon­scherm en verklaart opvallend zegegebaar

  Onze man in Australië, Stijn Vlaeminck, had een verrassing voor Remco Evenepoel (22). Een kort videogesprek met het thuisfront - met verloofde Oumi en ouders Patrick en Agna. Evenepoel toonde zijn medaille. De ogen blonken, de kusjes volgden. “Dit is puur geluk, hé.” Evenepoel verklaarde ook nog zijn opmerkelijk vingertje op de mond wanneer hij over de meet reed. Volgende zondag wordt Evenepoel gehuldigd op de Brusselse Grote Markt.