.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze chef wielrennen geniet van deze hoogdagen voor het Belgische wielrennen: “Voor zilver komt Van Aert zijn kot niet meer uit”

WielrennenOnze chef wielrennen kijkt uit naar het WK wielrennen bij de profs. “Wereldkampioen worden en dan in de regenboogtrui glorieus Parijs-Roubaix winnen... Velen vroegen zich af waarom Van Aert één dag na zijn zilver op het WK tijdrijden zeven uur op zijn fiets ging zitten. Wel: hierom.”

11 reacties

 • Linda Wellekens

  1 maand geleden
  Triestig is het om te zien hoe het grote geld mensen ànders en hypochrieter maakt. En dan zijn de fans rap vergeten.
 • terry henninckx

  1 maand geleden
  Wel, ik hoop dat Peter Sagan wint, want daar wordt niet over gesproken, hij bestaat precies niet meer, voor de commentatoren, zou mooi zijn 4x...
 • François Nuyts

  1 maand geleden
  De chef wielrennen van De Aldi volgens mij ja . Wout heeft natuurlijk een kans om dit wk te winnen . Maar , stop met het vel van de beer te verkopen vooraleer hij geschoten is . Rij maar eens een wedstrijd waar tientallen ogen op u gericht zijn . Hopelijk valt alles nu eens écht in de juiste plooi , maar een koers winnen is geen exacte wetenschap hoor .
 • MARIE-LOUISE VAN BESAUW

  1 maand geleden
  Dat hij dan maar in zijn kot blijft...heeft al verschillende keren gestoefd over winnen. Zal je zondag wel zien.
 • Dany Herman

  1 maand geleden
  Gevaar voor Wout komt uit eigen rangen
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?