Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © Photonews

Onze analist Tom Boonen zag een Belgische “wereldprestatie” en ziet het positief in voor wegrit: “Extra druk? Iedereen kéék al enkel naar ons”

WK wielrennenOnze analist Tom Boonen zag op het WK wielrennen een “wereldprestatie” van Wout van Aert en Remco Evenepoel. Dat geeft hem hoop voor de wegrit van komende zondag. “Wout en misschien wel vooral Remco hebben vertrouwen getankt voor wat er nog gaat komen.”

15 reacties

 • Rik Bogaert

  1 maand geleden
  Los van het feit van komende zondag, het was een enorme prestatie van Wout!
 • Dirk Talboom

  1 maand geleden
  We moeten zeer blij zijn met onze Belgische TOP renners. Zij behalen tenminste medailles. Kunnen we niet zeggen van onze Nationale voetbalploeg. Dikke proficiat aan onze nationale wielerploeg en laat ons hopen dat we zondag ‘Goud’ pakken. Welke ‘Belg’ maakt voor mij niet uit. Uiteraard hangt er veel af van de situatie en hebben onze renners geen materiaal pech en of andere tegenslag.
 • Rozemieke Fritz

  1 maand geleden
  Ik gun het Wout van harte dat hij zondag wint, maar het zal moeilijk worden, denk ik. Stop met al die zogenoemde analysten en specialisten. Een koers moet eerst gereden worden, net zoals een voetbalmatch eerst gespeeld moet worden om te zien wie er wint. Als het maar niet Van der Poel (als hij meerijdt) is die wint zondag.
 • Rafaël Pauwels

  1 maand geleden
  Jullie hebben het super gedaan mannen. Goeie renners en toffe kerels. Blijf vooral genieten van jullie wedstrijden. Zondag benen en kopje gebruiken.
 • Guiseppe Bervoets

  1 maand geleden
  Zullen we het eens wat meer over het onderwerp hebben, in plaats van wie het brengt. En van wie "die is"?