.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Belga

“Niet dronken geweest, toch een kater”: onze chef wielrennen zag een geweldig WK, maar ook hoe de Belgen onder de maat bleven

WK wielrennenGeen delirium, niet eens dronken geweest, toch een kater. Zo eindigde het wereldkampioenschap voor de Belgen. Onze chef wielrennen zoekt naar waar het fout ging. Zijn conclusie: “Het was een geweldig WK, maar de Belgen zijn onder de maat gebleven.”

15 reacties

 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Mieke Ponet zowel alaphilippe als van aert zaten in een zetel tot in de finale door het werk van remco die op zijn eentje de italianen pijn heeft gedaan dat zelfs Trentin tot opgave gedwongen werd. Van aert moest enkel de fransman volgen en het afmaken in de sprint. Maar net als vorig jaar heeft hij weer gefaald .In Imola zat V.A ook in het wiel van de fransman en iedereen wist dat die het ging proberen op de laatste klim waar V.A parkeerde .Dus simpel besluit de beste heeft gewonnen
 • peter destoop

  1 jaar geleden
  de belgen werden in de vernieling gereden door remco evenepoel. Waarschijnlijk in opdracht van Patrick Lefevere.
 • Mieke Ponet

  1 jaar geleden
  Dit geeft weer eens aan dat landenploegen VOLLEDIG voorbij gestreefd is, men weet nooit of een renner met een dubbele agenda rijd. Het kopwerk van Remco deed hij dat nu voor Wout of voor Alaphilippe die zich van achter in de groep schuil hield men zal het nooit weten, dus een W-K met merkenploegen is het juiste en eerlijkste.
 • roger goddeeris

  1 jaar geleden
  Geef ons meer koers zonder oortjes en dan krijgen we weer mooie koersen.Oortjes maken de koers voor de kijkers en supporters kapot.
 • alain lammens

  1 jaar geleden
  De enige Belg welke onder de maat is gebleven was de gedoodverfde aangeduide WK winnaar ! De overige renners, in dienst van, hebben een wedstrijd van jewelste gereden ! Wansmakelijke krantentitel !
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. 
Tiesj Benoot breekt een lans voor de bondscoach en is overtuigd van sterkte van Belgische ploeg: “Ik denk dat iedereen Belg zou willen zijn”
  PREMIUM
  WK WIELRENNEN
  17

  Tiesj Benoot breekt een lans voor de bondscoach en is overtuigd van sterkte van Belgische ploeg: “Ik denk dat iedereen Belg zou willen zijn”

  Zes weken geleden brak Tiesj Benoot (28) een nekwervel na een aanrijding met een auto op hoogtestage in Livigno. Zes weken moest hij een nekbrace dragen. In die tijd heeft Benoot gewandeld, aan zijn thesis gewerkt, zag hij zijn dochtertje opgroeien en kocht hij een huis. Hij kreeg bezoek van Wout van Aert, bloemen van Jonas Vingegaard en een telefoontje van Primoz Roglic. En hij keek koers. Naar Remco Evenepoel die de Vuelta won. En naar Wout van Aert die hij, van Hamburg tot Montréal, beter zag worden. Zijn pronostiek? “Van Aert, Pogacar en Remco op drie.” En voorts: “De meningen over de bondscoach staan zo haaks op elkaar dat ze bullshit zijn.”