Michel Wuyts zit een laatste keer in de commentaarcabine van een WK wielrennen.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Wuyts zit een laatste keer in de commentaarcabine van een WK wielrennen. © Photo News

Michel Wuyts voor zijn laatste WK: “O God, bespaar mij de millimetersprint. Van Aert versus Van der Poel en de wurgende onzekerheid erna”

WK wielrennenStraks zit hij voor het laatste in de commentaarcabine van het WK wielrennen. Of hoe het ook voor onze columnist Michel Wuyts een speciale dag wordt in Leuven. Hoe ziet hij zijn laatste strijd om de regenboog tegemoet? “Verkies bleekblauw boven donkerblauw. Yves Lampaert, Tim Declercq en Remco Evenepoel, laat jullie niet overweldigen door een wenkende Asgreen of een overbluffende Alaphilippe.”

14 reacties

 • Liliane Wuyts

  1 jaar geleden
  Die zal ik zeker niet missen en ik hoop dat hij ook De Cauwer meepakt. En Van Gucht die ligt precies altijd in zwijm, de adoratie voor sommige rensters loopt bij hem echt de spuigaten uit. Arme VRT.
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Michel ik zal je missen hopelijk horen we toch nog eens iets van u
 • Rudy Vanden Broeck

  1 jaar geleden
  En Lefevre heeft gelijk. Zij betalen deze renners. Ik zie dus echt niet in waarom Lampaert achter Asgreen zou moeten rijden. Ik blijf er ook nog altijd bij dat Nijs 21 jaar geleden het juiste heeft gedaan. Als De Clercq dan toch zo goed was moest hij er maar zelf achter rijden.
 • Rik Duyvejonck

  1 jaar geleden
  Zal zeker 1 zijn van quick step. Wat kan Lefevere een belgische winnaar schelen. Hij kickt op die wereld trui. En de verbonden premies erop. En als het 1 is van quick step dan liefst een belg.
 • Jozef Vermeulen

  1 jaar geleden
  Freddie Heremans, hij kan nog altijd als freelancer werken tot zijn 100. Zo makkelijk zijn we er niet van verlost.
 1. Quinten Hermans, WK-debutant met een Mustang: “Johnny Cash is mijn favoriete artiest en net als hij doe ik graag mijn eigen ding”
  PREMIUM
  WK WIELRENNEN
  2

  Quinten Hermans, WK-debutant met een Mustang: “Johnny Cash is mijn favoriete artiest en net als hij doe ik graag mijn eigen ding”

  En wat als een debutant wereldkampioen wordt? Tom Boonen schuift er alvast eentje naar voor als zijn ‘dark horse’. Meet Quinten Hermans (27), outsider voor WK-goud. Heeft een zus als tuinman, een Mustang in de garage, een liefde voor Johnny Cash, een portefeuille op de beurs en de grappigste tatoeage ooit: 🙂. “Het leven is altijd zo serieus, en koersen is vaak heel erg afzien. Als ik op de fiets zit, is dit het eerste waar ik naar kijk.”
 2. Loopband of hometrainer kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie
  HLN Shop

  Loopband of hometrai­ner kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie

  Zin om te sporten, maar schrikt het koude, vaak natte herfstweer je af? Zie je een abonnement voor de fitness ook niet meteen zitten? Dan is de aankoop van een fitnesstoestel voor thuis mogelijk iets voor je. Een hele thuisfitness installeren is financieel en praktisch vaak niet doenbaar. Wil je je daarom beperken tot één toestel, maar weet je niet precies het welke? HLN Shop zet de voor- en nadelen van de twee populairste toestellen, de hometrainer en de loopband, op een rij.