Michel Wuyts zit een laatste keer in de commentaarcabine van een WK wielrennen.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Wuyts zit een laatste keer in de commentaarcabine van een WK wielrennen. © Photo News

Michel Wuyts voor zijn laatste WK: “O God, bespaar mij de millimetersprint. Van Aert versus Van der Poel en de wurgende onzekerheid erna”

WK wielrennenStraks zit hij voor het laatste in de commentaarcabine van het WK wielrennen. Of hoe het ook voor onze columnist Michel Wuyts een speciale dag wordt in Leuven. Hoe ziet hij zijn laatste strijd om de regenboog tegemoet? “Verkies bleekblauw boven donkerblauw. Yves Lampaert, Tim Declercq en Remco Evenepoel, laat jullie niet overweldigen door een wenkende Asgreen of een overbluffende Alaphilippe.”

14 reacties

 • Liliane Wuyts

  3 weken geleden
  Die zal ik zeker niet missen en ik hoop dat hij ook De Cauwer meepakt. En Van Gucht die ligt precies altijd in zwijm, de adoratie voor sommige rensters loopt bij hem echt de spuigaten uit. Arme VRT.
 • Marc Geerts

  3 weken geleden
  Michel ik zal je missen hopelijk horen we toch nog eens iets van u
 • Rudy Vanden Broeck

  3 weken geleden
  En Lefevre heeft gelijk. Zij betalen deze renners. Ik zie dus echt niet in waarom Lampaert achter Asgreen zou moeten rijden. Ik blijf er ook nog altijd bij dat Nijs 21 jaar geleden het juiste heeft gedaan. Als De Clercq dan toch zo goed was moest hij er maar zelf achter rijden.
 • Rik Duyvejonck

  3 weken geleden
  Zal zeker 1 zijn van quick step. Wat kan Lefevere een belgische winnaar schelen. Hij kickt op die wereld trui. En de verbonden premies erop. En als het 1 is van quick step dan liefst een belg.
 • Jozef Vermeulen

  3 weken geleden
  Freddie Heremans, hij kan nog altijd als freelancer werken tot zijn 100. Zo makkelijk zijn we er niet van verlost.