Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Mathieu van der Poel is klaar om op het WK de handschoen op te nemen: “Ik denk niet dat mijn voorbereiding zo slecht is”

WK WIELRENNENNet op tijd voelt Mathieu van der Poel zich klaar voor het WK wielrennen in het Australische Wollongong. Misschien dat hij een aparte voorbereiding heeft gedaan. Maar hebben de anderen het dan beter voor elkaar, vraagt hij zich af. “Ik weet wel hoe hard ik moet kunnen trappen. Als ik me niet goed had gevoeld, was ik niet gegaan.”

14 reacties

 • Marika Peeters

  2 maanden geleden
  Zoals Rik Van Looy zegt: is er 1 torenhoge favoriet die zijn gekende niveau en klasse terug toonde in Montréal...en dat is Pogi! Ook zegt hij dat Remco dé renner is die een solo van meer dan 40 km kan realiseren en geen knechtjes nodig heeft in de finale. Ook maakt hij het statement dat Remco zich niet meer zal opofferen, zoals in '21, om WvA te helpen, en visa versa ook. Voor welke kopman de knechten zullen rijden? zei hij: degene die zijn portefeuille het beste open houd...geweldige teamspirit
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Voor zo'n lbl parcours ga je best niet op hoogtestage en gezien de Muur van Bretagne en de Patersberg kan hij dit zeker aan..krachten sparen tot de laatste 30km en alleen aankomen..
 • Nancy van der Heyden

  2 maanden geleden
  Ik duim voor Van Aert !
 • Pascal Hoflack

  2 maanden geleden
  En ik hoop gewoon dat Mathieu wint, meer niet..
 • Dimitri Craeynest

  2 maanden geleden
  Soler wint