AFP
Volledig scherm
© AFP

Marion Rousse weet hoe ze de tweede wereldtitel met haar man gaat vieren: “Een wandeling in het park, samen met Nino”

WK wielrennenMooi toch. Die schreeuw. Die lach. Die zoen. Die omhelzing, in een slow van intens geluk. Julian Alaphilippe viel net na de finish op de Geldenaaksevest vrouwlief Marion Rousse, mama van zijn zoontje Nino, in de armen. “Ik ben diep onder de indruk.”

5 reacties

 • ghislain lefever

  1 jaar geleden
  Volgend jaar: Australie: vlakker parcours voor Ewen. Merlier, Philipsen, De Bont, Ryckaert, Vermeersch? Wout schaduwfavoriet met Nathan en geen Qsteppers? Met een andere bondscoach aub.
 • elke vliegen

  1 jaar geleden
  @marc ik vind dat alles al weken genoeg rond van aert en zijn team gedraaid heeft. De tweevoudige kampioen en zijn vriendin verdienen ook een plaats in de krant. Trouwens een topkerel , steeds sympathieke naar fans, steeds klaar voor een joke... goeie keuze van Lefevre om hem in dienst te nemen jaren geleden. Met Alaphilippe is het steeds koers met smaak
 • Els Martin

  1 jaar geleden
  Geweldig renner toch en in de juiste ploeg. Proficiat!!!
 • Linda Wellekens

  1 jaar geleden
  Lefevere is een slimme gast; de rest van zijn collega's in andere ploegen zijn dat veel minder.
 • Marc Van Nueten

  1 jaar geleden
  beter wat meer aandacht besteden waarom de belgen de titel hebben weg gegeven
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. “We hadden moeten stoppen met rijden”: kritiek van binnen de ploeg op tactisch plan van Franse bondscoach Thomas Voeckler, die wijst naar suprematie van Evenepoel
  Play
  WK wielrennen
  8

  “We hadden moeten stoppen met rijden”: kritiek van binnen de ploeg op tactisch plan van Franse bondscoach Thomas Voeckler, die wijst naar suprematie van Evenepoel

  Geen WK-hattrick voor Frankrijk. En dat heeft alles te maken met de suprematie van Remco Evenepoel, vindt bondscoach Thomas Voeckler. Maar onze zuiderburen vragen zich toch af of ze ook niet te voortvarend hebben gekoerst - naar het etiket van de coach. Renner Valentin Madouas: “Er had meteen een belletje moeten gaan rinkelen wat er zou kunnen gebeuren met Remco mee in de groep.”