AFP
Volledig scherm
© AFP

Marion Rousse weet hoe ze de tweede wereldtitel met haar man gaat vieren: “Een wandeling in het park, samen met Nino”

WK wielrennenMooi toch. Die schreeuw. Die lach. Die zoen. Die omhelzing, in een slow van intens geluk. Julian Alaphilippe viel net na de finish op de Geldenaaksevest vrouwlief Marion Rousse, mama van zijn zoontje Nino, in de armen. “Ik ben diep onder de indruk.”

5 reacties

 • ghislain lefever

  4 weken geleden
  Volgend jaar: Australie: vlakker parcours voor Ewen. Merlier, Philipsen, De Bont, Ryckaert, Vermeersch? Wout schaduwfavoriet met Nathan en geen Qsteppers? Met een andere bondscoach aub.
 • elke vliegen

  4 weken geleden
  @marc ik vind dat alles al weken genoeg rond van aert en zijn team gedraaid heeft. De tweevoudige kampioen en zijn vriendin verdienen ook een plaats in de krant. Trouwens een topkerel , steeds sympathieke naar fans, steeds klaar voor een joke... goeie keuze van Lefevre om hem in dienst te nemen jaren geleden. Met Alaphilippe is het steeds koers met smaak
 • Els Martin

  4 weken geleden
  Geweldig renner toch en in de juiste ploeg. Proficiat!!!
 • Linda Wellekens

  4 weken geleden
  Lefevere is een slimme gast; de rest van zijn collega's in andere ploegen zijn dat veel minder.
 • Marc Van Nueten

  4 weken geleden
  beter wat meer aandacht besteden waarom de belgen de titel hebben weg gegeven
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.