Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Lefevere heeft geen interesse in een vrouwenploeg? Geen erg, wij zijn ook niet geïnteresseerd in hem”

WK WielrennenEen vrouwenploeg? “Met alle respect, maar ik ben ook het OCMW niet, hé.” Een uitspraak in onze HLN Sportcast in de aanloop naar het WK wielrennen die behoorlijk wat kwaad bloed zet in het wielerpeloton. Niet in het minst bij de Britse Lizzie Deignan (33), een van de favorieten op WK-goud in Leuven zaterdag. 

6 reacties

 • Eric Servaes

  1 jaar geleden
  Hij heeft gelijk. Hij doet zijn ding eoals hij dat wil. Als dat niet naar de zin van woke is wel Laat die woke idealisten hun eigen ploeg opbouwen. En laat andere mensen gerust.
 • Marcel Bontinck

  1 jaar geleden
  Natuurlijk hebben zij geen interesse in Lefevre,dat is een man.
 • Eric De Baeremaeker

  1 jaar geleden
  Juist of iedere topploeg een vrouwenploeg heeft ? In het voetbal hebben ze toch ook niet allemaal een vrouwenploeg . Ze zoeken altijd iets om hem uit zijn tent te lokken. Hou jullie maar bezig met Lotto !
 • moons fons

  1 jaar geleden
  Als Lefevere morgen met een vrouwenploeg zou starten springen ze los over hun fiets voor een contract !
 • Eddy baert

  1 jaar geleden
  Wat is er mis met eerlijk te zijn.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Ook Mathieu van der Poel klaar voor de strijd om de regenboog: “Ik heb een goed gevoel en hoop zondag over mijn beste wattages te beschikken”
  WK wielrennen
  14

  Ook Mathieu van der Poel klaar voor de strijd om de regenboog: “Ik heb een goed gevoel en hoop zondag over mijn beste wattages te beschikken”

  Gisteren door omstandigheden bij anderen niet uit de verf gekomen op het WK wielrennen in de Mixed Team Relay met Nederland, maar vergis u niet: Mathieu van der Poel is wel degelijk klaar om een gooi te doen naar de wereldtitel in Wollongong. En daarna? “Er is nog niets beslist. Lombardije of misschien vroeg de cross in.”