Alec Segaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Alec Segaert. © Photo News

Kennismaking met Alec Segaert, sympathieke knul die zich niet laat gek maken: “Duidelijk gemaakt dat ik geen behoefte had om naar buitenland te trekken”

WK wielrennenNa EK-goud, nu mondiaal brons voor Alec Segaert (18) op het WK wielrennen. O, wat gaat dit plots snel. Maar de nuchtere West-Vlaming geeft geen krimp. “Ik doe dit stap voor stap.” Een kennismaking met Segaert, ex-triatleet die in de talentenvijver van Lotto-Soudal duikt, binnenkort zijn studies burgerlijk ingenieur aanvat en door een abrupt ongeval op training zijn broer als persoonlijke coach heeft. 

5 reacties

 • ivo vandevonder

  1 maand geleden
  Bart Swings is ook burg .ir en topsporter schaatsen...succes
 • Rudo Van Leuven

  1 maand geleden
  Burgerlijk ingenieur, dat is top.
 • Peter Nols

  1 maand geleden
  Zalig zo'n knul. Studie en sport ambities. Een voorbeeld voor onze voor de rest falende jeugd.
 • Geert Heylen

  1 maand geleden
  Mooie prestatie.
 • LAURENT DEVRIENDT

  1 maand geleden
  Proficiat Wat een talent en wat een interview Prachtig om zijn broer en familie er bij te betrekken Hopelijk een universitaire diploma en een prachtige carrière gewenst als wielrenner Ik wens je een prachtige uitslag op de weg Bravo
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.