Eddy Merckx op het asfalt in WK-dorp Huldenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddy Merckx op het asfalt in WK-dorp Huldenberg. © Joel Hoylaerts / Photonews

Kan ik zelf fietsen op het parcours? Waar parkeren? Of neem ik best de trein? Waar zie ik renners het best? Alles wat u moet weten over het WK wielrennen

WK wielrennenNa vier dagen tijdrijden in West-Vlaanderen trekt het WK wielrennen vanaf donderdag naar Antwerpen en Leuven. Waar en wanneer moet u preciés zijn voor het spektakel? En vooral: hoe geraakt u er? Daarom: met dit artikel staat u de komende dagen gegarandeerd op de perfecte plek om supertopfavoriet Wout Van Aert - of Remco Evenepoel, Jasper Stuyven en de übersympathieke Victor Campenaerts - naar de regenboogtrui te schreeuwen.

8 reacties

 • Wim Dhondt

  1 jaar geleden
  Ik wil het niet zien... waarom denkt iedereen dat iedereen gek is op wielrennen? Kost al geld genoeg . En brengt veel mobiliteitsproblemen mee.
 • Albert Jacobs

  1 jaar geleden
  De beste plaatsen zijn thuis in de zetel met een goede pint voor uw TV
 • Jacques Raskin

  1 jaar geleden
  Wat een gedoe voor koning fiets.
 • Rudy Mostien

  1 jaar geleden
  op vraag 1: vanaf volgende week op vraag 2: overal waar het is toegelaten op vraag 3: als je tijd genoeg hebt op vraag 4: op den TV.
 • Marianne Foert

  1 jaar geleden
  Heel fijn dat WK, maar sommige mensen geraken zelfs niet op hun werk vrijdag in Leuven, mede door de staking bij de Lijn.? Hartelijk dank hiervoor !