Tim De Waele
Volledig scherm
© Tim De Waele

Kämna volgt Decraene op als wereldkampioen, fiasco voor pechvogel Leysen

WK PonferradaLennard Kämna is de nieuwe wereldkampioen tijdrijden bij de junioren. De Duitser legde op het WK in Ponferrada het parcours van 29,5 km af in 36:13 en was daarmee 44 seconden sneller dan de Amerikaan Adrien Costa. Het brons ging naar de Australiër Michael Storer. Senne Leysen had materiaalpech en klokte de 20ste tijd. Martin Palm werd 24ste.

 1. Onze man ging het parcours van het WK 2021 verkennen: “42 hellingen, kasseien en 1.000 bochten: dit is geniaal”
  PREMIUM
  WK wielrennen 2021

  Onze man ging het parcours van het WK 2021 verkennen: “42 hellingen, kasseien en 1.000 bochten: dit is geniaal”

  Onze man is het parcours van het WK 2021 tussen Leuven en Antwerpen gaan verkennen. Wat hij zag, stemde hem tevreden. “De Moskesstraat is geen Paterberg. De Smeysberg is geen Muur van Geraardsbergen. En de Wijnpers is een puistje in vergelijking met de Hotond”, ondervond hij. “Maar het parcours van het WK 2021 tussen Leuven en Antwerpen, met een ommetje door de Druivenstreek, is - en ik wik mijn woorden - geniaal.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).