Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu van der Poel. © Photo News

“Jij mag niet drie uur lang f*cking op mijn deur kloppen”: filmpjes brengen nieuwe details naar boven over horrornacht van Van der Poel

WK wielrennenEn toen bleken er beelden te zijn. Drie video’s. De ene kort en onduidelijk, de andere langer en veelzeggend. Ze verduidelijken veel van wat er gebeurde met Mathieu van der Poel (27), afgelopen zaterdagavond op de gang van het Novotel vlak voor het WK wielrennen. Onze Nederlandse collega’s van ‘Algemeen Dagbad’ hadden contact met het oudste van de drie tienermeisjes en bekeken de door hen gemaakte beelden. Een getergde Van der Poel werd gisteren veroordeeld voor de hotelruzie, nadat hij het tijdens de wegrit al snel voor bekeken hield.

249 reacties

 • bernard vermeulen

  2 maanden geleden
  Impulsief gedrag heeft ook nadelen, de bak in kon worden vermeden .
 • Sam Bedfort

  2 maanden geleden
  Wat een veroordeling zeg. De bullies gaan vrijuit, het slachtoffer wordt gestraft.
 • Andy Vande Reyd

  2 maanden geleden
  Wat doen zulke jonge kinderen alleen midden in de nacht? Waar waren de ouders? Sprake van verantwoordelijkheid?... Denk dat 1 ieder van ons woedend zou zijn als je hard verdiende rust wordt verstoord, zeker als dit uren aanhoudt.
 • john Roderigas

  2 maanden geleden
  wel 1 schuldige , de nederlandse bond had dit kunnen vermijden. allemaal op dezelfde gang en afsluiten voor publiek, zeker als ze zo vroeg de boeking deden.
 • Peter Nols

  2 maanden geleden
  Die pestkoppen hebben veel geluk dat ze nu maar te maken kregen met de brave Mathieu van der Poel, vroeg of laat gaan ze wel eens een driester iemand tegenkomen.
 1. 
Tiesj Benoot breekt een lans voor de bondscoach en is overtuigd van sterkte van Belgische ploeg: “Ik denk dat iedereen Belg zou willen zijn”
  PREMIUM
  WK WIELRENNEN
  17

  Tiesj Benoot breekt een lans voor de bondscoach en is overtuigd van sterkte van Belgische ploeg: “Ik denk dat iedereen Belg zou willen zijn”

  Zes weken geleden brak Tiesj Benoot (28) een nekwervel na een aanrijding met een auto op hoogtestage in Livigno. Zes weken moest hij een nekbrace dragen. In die tijd heeft Benoot gewandeld, aan zijn thesis gewerkt, zag hij zijn dochtertje opgroeien en kocht hij een huis. Hij kreeg bezoek van Wout van Aert, bloemen van Jonas Vingegaard en een telefoontje van Primoz Roglic. En hij keek koers. Naar Remco Evenepoel die de Vuelta won. En naar Wout van Aert die hij, van Hamburg tot Montréal, beter zag worden. Zijn pronostiek? “Van Aert, Pogacar en Remco op drie.” En voorts: “De meningen over de bondscoach staan zo haaks op elkaar dat ze bullshit zijn.”
 1. Zilveren Kopecky baalt, maar kan (na een hamburger en gin-tonic) ook genieten van haar straffe prestatie: “Het is toch een fantastisch resultaat”
  Play
  WK wielrennen
  83

  Zilveren Kopecky baalt, maar kan (na een hamburger en gin-to­nic) ook genieten van haar straffe prestatie: “Het is toch een fantas­tisch resultaat”

  Ongelofelijk! Annemiek van Vleuten - met een breukje in de elleboog - is wereldkampioene bij de vrouwen. Balen voor Lotte Kopecky, want zij sprintte nèt achter de Nederlandse naar zilver. Ze sloeg op het stuur, want was met voorsprong de snelste van de elitegroep. Maar met een gewiekste aanval deed Van Vleuten in het slot wat niemand nog verwachtte. Silvia Persico (Italië) werd derde. “Ik heb het gevoel dat ik het goud verlies”, vertelde Kopecky meteen na afloop, al besefte ze enkele uren later wel wat voor een straffe prestatie ze heeft geleverd: “Het is een fantastisch resultaat, maar je komt natuurlijk voor die regenboogtrui.”
 2. Buitenlandse media lyrisch over wereldtitel Evenepoel: “Hij zit aan de tafel van de allergrootsten”
  Play
  WK wielrennen
  8

  Buitenland­se media lyrisch over wereldti­tel Evenepoel: “Hij zit aan de tafel van de allergroot­sten”

  Remco Evenepoel kroonde zich in het Australische Wollongong tot wereldkampioen wielrennen. België staat in rep en roer, maar ook de buitenlandse pers is lyrisch over het huzarenstukje van onze landgenoot. “Vijf jaar nadat hij het wielrennen ontdekte en twee jaar nadat hij bijna het leven liet in de Ronde van Lombardije, staat het Belgische wonderkind aan de top.”