“Is Rempo Evekoel door het ijs hezak? Neen”: de eerste fantastische woorden van Van Aert voor Evenepoel

WK wielrennen“Is Rempo Evekoel door het ijs hezak? Neen.” Dat waren de eerste - geweldige - woorden van Wout van Aert aan het adres van wereldkampioen Remco Evenepoel (22) na de finish. Een kwinkslag richting de inmiddels legendarische video van Johan Museeuw (zie onderaan). Ook de felicitaties van Yves Lampaert spreken voor zich. “Wat een coureur, wat een coureur. Wat heb je nu gedaan, vent!”

40 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Mij maak je niet wijs dat van aert super blij was. Inwendig was die pisnijdig, wees maar zeker!
 • Christel canters

  2 maanden geleden
  Proficiat Remco en dat er veel volk in Brussel staan en hopelijk laten ze Meteoor het aangepaste liedje zingen u favoriet liedje wat mama zei we zijn trots op wat je gedaan hebt we staan terug wereldwijd op de kaart
 • Marinus van Driel

  2 maanden geleden
  @ Jürgen Heymans : Ik ben er zo goed als van overtuigd, dat indien Wout wist dat hij voor de tweede plaats zou spurten, dat hij die spurt ook gewonnen zou hebben. Proficiat voor het collectief en de klassevolle zege van Evenepoel. "Als Remco gààt, is het voor de rest te lààt", dixit Dirk de Wolf. Dat wordt geheid de spreuk van 't jaar.
 • Mark Meyers

  2 maanden geleden
  Toch weeral een uitzonderlijke prestatie van deze jonge vent. Zeer sterk. We hebben een nieuwe kampioen ... een wereldkampioen. Dit jaar hebben we ook een fantastische Belgische ploeg gezien. Proficiat Remco ... en ik ben zeker dat we nog sterke prestaties van u gaan zien en meemaken in de toekomst.
 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Verleden jaar heeft Wout zijn kans gehad in Leuven en is niet beloond geweest door slechte benen, maar dit jaar was het de beurt aan Remco en die had super benen en heeft getoond dat je geen spurt in de benen moet hebben om Wereld Kampioen te worden. Proficiat aan de ganse ploeg van renners tot begeleiders.
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.