vincent duterne/photo news
Volledig scherm
PREMIUM
© vincent duterne/photo news

INTERVIEW. Oumi Rayane (22) over Remco, de Vuelta, hun nakende huwelijk en het lot van de rennersvrouw: “Wij krijgen nog te vaak het gevoel dat we niet thuishoren in de koers”

WielrennenHaar verloofde Remco Evenepoel is zopas wereldkampioen wielrennen geworden. “Voor de mensen is Remco een kampioen. Een vedette. Een idool. De Vuelta-winnaar en nu ook wereldkampioen. Maar voor mij is Remco mijn jeugdlief en binnenkort mijn man.”

19 reacties

 • Peter Vergauwen

  2 maanden geleden
  Super vrouw Remco kan haar heel dankbaar zijn
 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Het moment om te beginnen zingen Oumi ! Daar moet je niet veel voor kunnen, voorbeelden genoeg !
 • arvanitis dimitri

  2 maanden geleden
  Proficiat Remco, je bent geboren om kampioen te zijn. Chapeau Remco 👌👍
 • Stephan Priem

  2 maanden geleden
  Het is misschien een boutade, maar achter elke sterke man staat een sterke vrouw, zeker bij sportmannen die vele maanden van thuis weg zijn.
 • Avet Steven

  2 maanden geleden
  veel succes ik geloof in u en remco
 1. REMCO, ZO IS HIJ ECHT: DEEL 1. De maniak en familieman in Evenepoel: “Alles moet wijken. Behalve Oumi, zijn mama en papa”
  PREMIUM
  Wielrennen

  REMCO, ZO IS HIJ ECHT: DEEL 1. De maniak en familieman in Evenepoel: “Alles moet wijken. Behalve Oumi, zijn mama en papa”

  Op de fiets wint Remco Evenepoel zowat elke koers waaraan hij meedoet. Maar wie is de mens achter het fenomeen dat ook in de Vuelta weer hoge ogen gooide? Met de hulp van verschillende bevoorrechte kroongetuigen gaan we op zoek naar een kant die u nog niet kende. Vandaag deel 1: de maniak en de familieman. “Bijna had Remco de liefde van zijn leven laten schieten. Daar ergens op de grens tussen fanatiek en maniakaal.”
 2. REMCO: ZO IS HIJ ECHT, DEEL 2. Evenepoel door de ogen van zijn boezemvrienden: “Arrogant? Bijlange niet. Hij is de kleine broer die ik nooit gehad heb”
  PREMIUM
  Wielrennen

  REMCO: ZO IS HIJ ECHT, DEEL 2. Evenepoel door de ogen van zijn boezem­vrien­den: “Arrogant? Bijlange niet. Hij is de kleine broer die ik nooit gehad heb”

  Op de fiets wint Remco Evenepoel zowat elke koers waaraan hij meedoet. Maar wie is de mens achter het fenomeen dat ook in de Vuelta weer hoge ogen gooide? Met de hulp van verschillende bevoorrechte kroongetuigen gaan we op zoek naar een kant die u nog niet kende. Vandaag deel 2: Remco door de ogen van zijn boezemvrienden. Zijn ‘broers’ vinden hem “een topkerel, met een groot hart”. Alleen over die ‘boenke, boenke’ zijn de meningen verdeeld.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. REMCO, ZO IS HIJ ECHT: DEEL 3. De voetbaljaren van Evenepoel: “Geduldig blijven”, zei Van Holsbeeck. Maar Remco's geduld was op
  PREMIUM
  Wielrennen

  REMCO, ZO IS HIJ ECHT: DEEL 3. De voetbalja­ren van Evenepoel: “Geduldig blijven”, zei Van Holsbeeck. Maar Remco's geduld was op

  Op de fiets wint Remco Evenepoel zowat elke koers waaraan hij meedoet. Maar wie is de mens achter het fenomeen dat ook in de Vuelta weer hoge ogen gooide? Met de hulp van verschillende bevoorrechte kroongetuigen gaan we op zoek naar een kant die u nog niet kende. Vandaag deel 3: de voetballer. “Remco wilde keeper worden. Met handschoenen van vijf maten te groot."
 3. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.