Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HERBELEEF. Wat hadden beloften, dames en helpers van Wout van Aert te vertellen op persconferenties?

WK wielrennenGeen koers vandaag op het WK wielrennen, wel heel wat persconferenties. Vanaf 16u stonden de heren U23, de elitedames en de zeven helpers van Wout van Aert, met name Tiesj Benoot, Victor Campenaerts, Tim Declercq, Remco Evenepoel, Yves Lampaert, Jasper Stuyven en Dylan Teuns de media te woord. Herbeleef hieronder het persmoment! 

2 reacties

 • Pierre Van Haute

  2 maanden geleden
  Begrijp niet dat alleman Wout moet helpen is het wereldkampioenschap niet voor iedere renner?
 • Ricci Latte

  2 maanden geleden
  Wat stelt zulk een persconferentie eigenlijk nog voor? Geen enkel team gaat zijn plannen tentoonspreiden op een persconferentie, hooguit wat zout in de ogen strooien en meestal vallen de grootpraters nog eens door de mand. En koers is koers... soms komt een verrassing uit vreemde hoek.
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Van der Breggen de enige die kan lachen, Van Vleuten vernietigend: frustratie en onenigheid gieren door Nederlandse wielerploeg na zilveren plak
  WK Wielrennen
  7

  Van der Breggen de enige die kan lachen, Van Vleuten vernieti­gend: frustratie en onenigheid gieren door Nederland­se wieler­ploeg na zilveren plak

  Na het debacle van de Olympische Spelen liep het ook het WK wielrennen mis voor de Nederlandse wielrensters. Marianne Vos pakte zilver achter de Italiaanse Elisa Balsamo, maar met zo’n sterrenequipe was niets minder dan goud goed genoeg. De frustratie en onenigheid over de tactiek gieren weer door de Nederlandse ploeg.