Volledig scherm
© Photo News

HERBELEEF. De eerst dag van het WK in Imola: meteen goud voor Oranje, Evenepoel wenst Dygert beterschap

WK WielrennenDe strijd om de regenboog. De gele trui is nog maar net uitgereikt of we gaan alweer op zoek naar een nieuwe eigenaar voor de wereldkampioenentrui. Vandaag staan onder meer verkenningen en persconferenties op het programma bij de mannen. De vrouwen zijn dan weer toe aan de tijdrit. Mis niets van de gebeurtenissen in Imola op deze LIVE-pagina.

 1. Mathieu van der Poel laat WK in Imola links liggen en kiest voor BinckBank Tour om er helemaal te staan voor klassiekers
  Wielrennen

  Mathieu van der Poel laat WK in Imola links liggen en kiest voor BinckBank Tour om er helemaal te staan voor klassie­kers

  Geen Mathieu van der Poel op het WK in Imola. Dat zei de Nederlandse kampioen na zijn knappe ritzege in de Tirreno-Adriatico aan ‘La Gazzetta dello Sport’. “Het parcours ligt me niet", klinkt het. Van der Poel geeft de voorkeur aan de opbouw richting de klassiekers toe en kiest voor de BinckBank Tour en een hoogtestage in het Italiaanse Livigno.
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Voetbalgrootheid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag
  Play

  Voetbal­groot­heid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag

 2. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"