Groot volksfeest langs WK-parcours in Leuven: Wijnpershelling werd al even na de middag afgesloten

Langs het WK-parcours in Leuven heeft zich een groot feest voltrokken. De Wijnpershelling, een van de belangrijkste hellingen in Leuven tijdens het WK wielrennen, moest zelfs worden afgesloten. Er konden geen extra supporters meer bij. Dat liet de lokale politie van Leuven weten. Ook op andere plekken van de stad, zoals het Ladeuzeplein en de Keizersberg, stroomde het volk massaal toe.

13 reacties

 • Walter De Vuyst

  4 weken geleden
  Op het Brugse parcours was er ook heel wat te beleven maar deze wegrit tussen Antwerpen en Leuven stak er qua beleving met kop en schouders bovenuit . Zelden meegemaakt ! Met een verdiende winnaar en een goede Belgische ploeg .
 • Ronny Biesen

  4 weken geleden
  Feesten? Waarom? De Belgen fietsen vanachter.
 • Owen Degrave

  4 weken geleden
  De hellingen in Leuven hadden ze met een COVID safe ticket (en bewijs van wonen voor de bewoners) moeten werken want hun mondmaskers waren niet echt aanwezig en ik vrees dat we dat gaan zien
 • victor vandesande

  4 weken geleden
  Ik had een perfectzicht op de koers, vanuit mijn zetel thuis. Niks gemist en veel meer op mijn gemak...
 • charles van herck

  4 weken geleden
  Gewoonweg heerlijk om te zien. Daar wordt een mens blij van se.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?