BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Evenepoel en Van Aert de twee beste mannen in koers? Zowel Remco als Wout hebben op Strava een straf record te pakken

WK wielrennenRemco Evenepoel won het WK wielrennen in het Australische Wollongong na een impressionant nummer. Maar ook Wout van Aert reed een ijzersterke wedstrijd en kwam als vierde over de streep. De drievoudige wereldkampioen veldrijden pakte een KOM (King Of The Mountain) op de Mount Pleasant. Evenepoel was dan weer de snelste op het plaatselijke circuit.

7 reacties

 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  Brave Wout heeft zich aan de regels gehouden volgens één van de plannetjes . Eventjes strooide hij een beetje paniek toen hij op die helling het peloton sterretjes zag zien , hij vloog over iedereen waarschijnlijk om te tonen dat hij ook heel goed was ! Wout is een grote meneer in de wielersport .Ik had zelfs de indruk dat hij in de spurt zijn Franse ploegmaat Laporte een medaille gunde ! Hij wil niet alles en is op die manier op weg naar een lange loopbaan ! Liet al titels aan anderen over !!
 • Caroline Vromman

  2 maanden geleden
  Top PRESTATIE...
 • Fons Heylen

  2 maanden geleden
  Als Wout wist dat hij voor plek 3 sprintte had hij nog wel wat meer aan z’n stuur getrokken denk ik ,..hij had de benen ervoor , vandaag.
 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  ze hadden 1,2 en 3 moeten zijn daar dat had pas super geweest
 • Jose Delie

  2 maanden geleden
  We moeten onze twee wereldtoppers koesteren en niet tegen elkaar opzetten ! Gelukkig zijn het twee verstandige jongens !
 1. Champagne, grappig één-tweetje met Van Aert over dure vliegtickets en bezoekje aan Belgian Cats: herbeleef de festiviteiten na Evenepoels wereldtitel
  Play
  WK wielrennen
  58

  Champagne, grappig één-twee­tje met Van Aert over dure vliegtic­kets en bezoekje aan Belgian Cats: herbeleef de festivitei­ten na Evenepoels wereldti­tel

  Remco Evenepoel (22) wereldkampioen. Uiteraard zorgde dat voor een feestje in het hotel, een leuke speech van Remco en champagne die werd ontkurkt. De Belgische delegatie ging ook de Belgian Cats in Sydney aanmoedigen voor hun WK-wedstrijd. In afwachting van de landing op Zaventem: herbeleef hieronder de Belgische festiviteiten na Remco’s wereldtitel.
 2. 
Tiesj Benoot breekt een lans voor de bondscoach en is overtuigd van sterkte van Belgische ploeg: “Ik denk dat iedereen Belg zou willen zijn”
  PREMIUM
  WK WIELRENNEN
  17

  Tiesj Benoot breekt een lans voor de bondscoach en is overtuigd van sterkte van Belgische ploeg: “Ik denk dat iedereen Belg zou willen zijn”

  Zes weken geleden brak Tiesj Benoot (28) een nekwervel na een aanrijding met een auto op hoogtestage in Livigno. Zes weken moest hij een nekbrace dragen. In die tijd heeft Benoot gewandeld, aan zijn thesis gewerkt, zag hij zijn dochtertje opgroeien en kocht hij een huis. Hij kreeg bezoek van Wout van Aert, bloemen van Jonas Vingegaard en een telefoontje van Primoz Roglic. En hij keek koers. Naar Remco Evenepoel die de Vuelta won. En naar Wout van Aert die hij, van Hamburg tot Montréal, beter zag worden. Zijn pronostiek? “Van Aert, Pogacar en Remco op drie.” En voorts: “De meningen over de bondscoach staan zo haaks op elkaar dat ze bullshit zijn.”