En of ze in de wolken zijn: mama Agna, in regenboogtrui, en verloofde Oumi dansen na wereldtitel - ouders wagen zich zelfs aan stagedive

WK wielrennenMama Agna, papa Patrick en verloofde Oumi volgden de regenboogtriomf van Remco Evenepoel aan het supporterscafé in Schepdaal. Toen hij de finish bereikte, vlogen ze elkaar in de armen. Apetrots zijn ze, of wat had u gedacht? Agna danste nadien op het monument voor het café. Ín regenboogtrui. Samen met vader Patrick waagde ze zich zelfs aan een stagedive. Ook Oumi liet zich verleiden tot een vreugdedansje.

19 reacties

 • benny vanderperre

  4 maanden geleden
  Proficiat Remco .
 • Jurgen Neirinck

  4 maanden geleden
  De max,wat een mooie mensen.
 • Laurens Laurens

  4 maanden geleden
  De max Remco! Wat een fenomenale prestatie opnieuw! Moa vint toch, ge ziet ne coureur... 👍😁
 • Rudi De Schrijver

  4 maanden geleden
  Een hele dikke proficiat aan Remco en gans de familie Evenepoel😃🏆
 • Peeters Francis

  4 maanden geleden
  Prachtig van Remco en zeker de manier hoe hij het deed.
 1. EXCLUSIEF. De eerste reactie van Mathieu van der Poel: “Ik geef toe dat ik in fout ben, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen”
  Play
  WK wielrennen
  39

  EXCLUSIEF. De eerste reactie van Mathieu van der Poel: “Ik geef toe dat ik in fout ben, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen”

  Een berouwvolle Mathieu van der Poel, vanmiddag op Zaventem na zijn terugvlucht uit Australië. Daar beleefde de Nederlander een heuse rollercoaster op het WK wielrennen. In een eerste reactie zegt Van der Poel dat hij het anders had moeten aanpakken. “Ik had me Australië anders voorgesteld. Ik geef toe dat ik in fout ben, maar ik had geen enkele intentie om die meisjes te kwetsen.”