Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © Photo News

Een relaas van het geweldige werk van Evenepoel: “Zuur dat we het als Belgen niet hebben kunnen waarmaken”

WK wielrennenOp 25 kilometer van de finish zette Remco Evenepoel op het WK wielrennen zich aan de kant. Zijn berewerk zat erop. Hij deed er alles aan om Wout van Aert in de best mogelijke omstandigheden naar de finish te brengen. Helaas botste de Belgische kopman op Julian Alaphilippe. 

103 reacties

 • Rudi De Man

  3 weken geleden
  Ik begrijp de kritiek op Remco niet - heeft een prachtige koers gereden in dienst van Wout, volledig volgens de ploeg taktiek van de bondscoach...
 • Johan Delbeke

  3 weken geleden
  Fantastisch kampioenschap gereden en word gehouden tegenover het team .Jasper en Remco waren op het einde aan de zijde van wout maar hij kon de verwachting niet inlossen toch proficiat allemaal jullie hebben het team in de kijker gereden en een prachtige prestatie neergezet. Top
 • Kim Jaspers

  3 weken geleden
  Wat een onzin om te verkondigen dat hij voor Allaphillipe werkte.. als men eigen talent maar kan afbreken.. wat hij ook doet. Remco heeft een dijk van een koers gereden. Chapeau
 • Karel Van Beeck

  3 weken geleden
  Dom van Remco om achter sommige renners aan te gaan die geen kans op medaille hadden. Uiteindelijk bleven er 15 goede renners over. Hij zei dat hij voor Wout reed maar deed dat ook voor Alaphilippe die duidelijk de sterkste was.
 • walter huybrechts

  3 weken geleden
  Remco reed hele koers niet in dienst Belgische ploeg,wist dat ganse ploeg achter hem aan hetb rijden was om verschil kleiner te maken maar koos er wel voor volle bak op kop te rijden.Ook in finale inplaats kopman te laten aan sluiten terug volle bak om weg te blijven en toen Allaphilipe ging was het ineens op,het viel niet op voor wie hij reed zeker.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.