Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu van der Poel. © BELGA

Een reconstructie van Van der Poels race tegen de klok richting WK: “Het zou straf zijn als Mathieu zelf niet zou twijfelen”

WK wielrennenMathieu van der Poel is dan toch tot aan de start van het WK wielrennen geraakt. Het werd een race tegen de klok, een verhaal van vallen en opstaan, dat begon op maandag 26 juli met een val op het Izu mountainbike-parcours voor de Spelen van Tokio. Twee maanden van mysterieuze rugpijn, een afgebroken hoogtestage, twee forfaits en veel onzekerheid later, probeert MvdP zondag dan toch een medaille te halen op het WK. Een reconstructie.

38 reacties

 • vangeel guido

  4 weken geleden
  MARIE-LOUISE VAN BESAUW MVDP kiest zijn wedstrijden die hij kan winnen en doet er alles voor om uitgerust aan de start te verschijnen. En het is al meermaals gebleken dat uitgeruste renners zonder wedstijd deze 1 dag koers wint. Ik begrijp niet hoe ze dit belangrijk kunnen vinden..
 • MARIE-LOUISE VAN BESAUW

  1 maand geleden
  Mathieu wordt de CHAMP...hij heeft geen 7 man nodig..hij doet het alléén..veel succes en courage, jij verdient GOUD.
 • Jan Jansens

  1 maand geleden
  Hij is een super talent en wat hij laat zien in 3 verschillende de disciplines doet niemand hem na. Zijn palmares is iedereen jaloers op maar als hij na een valpartij 2 maanden niet presteert is hij voor sommige een komediant. Hij heeft niemand nodig om te winnen dat heeft hij heel vaak laten zien. Dat de beste mag winnen!
 • Patrick Brusseel

  1 maand geleden
  Jos Dedecker, wil je hier eens een lijstje afdrukken van al die tweede plaatsen van Van Aert na Mvdp OP DE WEG. Ik herinner me de Ronde vorig jaar maar voor de rest ?
 • Alain Hermans

  1 maand geleden
  Dat gewoon de beste wint en we een goede koers zien. De rest is allemaal entertainment.