Dubbel gevoel bij bondscoach Sven Vanthourenhout: “Wout heeft het nergens laten liggen”

WK WielrennenBelgië is het WK wielrennen begonnen met twee medailles. Zilver werd het voor Wout van Aert en brons voor Remco Evenepoel in de tijdrit bij de mannen elite. Bondscoach Sven Vanthourenhout: “We moeten hier blij mee zijn.”

3 reacties

 • Freddy Madou

  1 maand geleden
  Beste Sven, Wout heeft niets misdaan, maar zijn slipper op de brug en drinken in de Oostkerkestraat hebben hem de 5 seconden gekost, zo zien wij het, maar we zijn zeer tevreden met de prestatie van de Belgische ploeg.
 • Jos Vandermeulen

  1 maand geleden
  Op de prestatie van Van Aert valt niets op aan te merken, maar het is zoals steeds de media die faalt. Zij hebben Wout al een maand met de wereldtitel laten rondlopen en nu moet hij die afgeven aan Ganna. Maar zeker zo belangrijk is wat Evenepoel heeft gedaan. Na een ernstige blessure op zo een jonge leeftijd terug komen, die wordt over een jaar of drie nog beter dan "grote 3" samen.
 • roger van roy

  1 maand geleden
  Dit is eerlijk en correct. Onze Belgen waren op top niveau , maar eentje was nog iets sneller. Een tijdritspecialist die daarbij tevreden is. Onze renners zijn wereldtop in allround fietsen , en in Leuven is er geen betere kans om dat te tonen. Als het daar niet lukt zal het nergens lukken. GOGO