Deze inspirerende speech van Sagan had niemand zien aankomen

Grote kampioenen zorgen altijd voor dat verrassende extraatje, op en naast de fiets. Hij was amper over de meet en in het besef van zijn grootse prestatie of Peter Sagan bracht al een geweldige speech te berde. Niet over de wedstrijd neen, wel over de vluchtelingencrisis. "Het is duidelijk dat er iets moet veranderen in de wereld want we zitten met een groot probleem." De wereldleiders kunnen er een puntje aan zuigen.

 1. Dappere Belgen niet opgewassen tegen imponerende Keizer Sagan
  WK wielrennen

  Dappere Belgen niet opgewassen tegen imponeren­de Keizer Sagan

  Ze hebben er alles aan gedaan om de regenboogtrui in de wacht te slepen, maar onze landgenoten hadden in Richmond geen verhaal tegen een verbluffende Peter Sagan. De 25-jarige Slowaak van Tinkoff-Saxo kletste in volle finale Greg Van Avermaet en Edvald Boasson Hagen uit het wiel en denderde met veel overgave naar de mooiste overwinning van zijn nog altijd jonge carrière. 'De Hulk' heeft zijn superkrachten nog eens aangesproken, niks op aan te merken. Het zilver ging naar de snelle Australiër Michael Matthews, de Litouwer Ramunas Navardauskas ging met het brons aan de haal. Topfavoriet Alexander Kristoff viel net naast de prijzen. Philippe Gilbert was beste Belg op een tiende stek, voor wat het waard is.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend